Ana sayfa Sosyal Medya Aytaç Şaşmaz ve Cemre Baysel aşkı dolu dizgin devam ediyor!..

Aytaç Şaşmaz ve Cemre Baysel aşkı dolu dizgin devam ediyor!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarında yayınlanmakta olan’ Baht Oyunu’ adlı dizide baş rolde yer alan Cemre Baysel ile Aytaç Şaşmaz arasındaki yakınlaşma dizinin setinde başladı.

Birbirleri ile çok uyumlu olan ikilinin, setteki arkadaşlıkları zamanla aşka dönüştü. Aşlarını sosyal medya paylaşımlarıyla ilan eden ikili instagram hesaplarından aşk dolu pozlarını yayınlamaya devam ediyor.

Kanal D’nin önceki akşam Kuruçeşme Açıkhava’da yapılan Yeni Sezon Lansman Gecesi’ne birlikte katılan Aytaç Şaşmaz ve Cemre Baysel ikilisi bu geceden bir arada pozlarını da sosyal medya hesaplarından takipçileriyle paylaştılar. Aytaç Şaşmaz paylaştığı fotoğrafta, Cemre Baysel’in adını yine hep yaptığı gibi alnına etiketleyerek ‘Alın yazım’ mesajını verdi.

Aytaç Şaşmaz ve Cemre Baysel aşkı dolu dizgin devam ediyor!.. 8

Geceden sevgilisiyle bir başka fotoğraflarını instagram sayfasına taşıyan Cemre Baysel’in ise Aytaç Şaşmaz’ı gözlerine etiketlemesi dikkatlerden kaçmadı. ‘Ada’ ve ‘Bora’ karakterleri ile  ‘Baht Oyunu’ dizisinin hikayesinde de aşk yaşayan ikilinin  fotoğrafları hayranlarını da mest etti.

Aytaç Şaşmaz ve Cemre Baysel aşkı dolu dizgin devam ediyor!.. 9