Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri ‘Yasak Elma’nın ‘Kumru’su Biran Damla Yılmaz; ‘Bu sezon entrikalarla güldüreceğim’ dedi!

‘Yasak Elma’nın ‘Kumru’su Biran Damla Yılmaz; ‘Bu sezon entrikalarla güldüreceğim’ dedi!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Geçtiğimiz sezon ‘Baraj’ dizisinde Feyyaz Duman ile baş rolü paylaşan oyuncu Biran Damla Yılmaz, bu sezon bambaşka bir karakterle izleyici karşısına çıkacak

Oyuncu Fox TV’nin fenomen dizisi Yasak Elma’nın 5. sezonunun yeni bölümleriyle ekranlara gelecek. Dizide Kumru karakterine hayat verecek olan güzel yıldız dizi için imajını da yeniledi. Saç rengini değiştiren oyuncu geçtiğimiz günlerde Etiler’de objektiflere yansıdı Habertürk’ten Tolga Aslan’ın haberine göre; Biran Damla Yılmaz ‘Yasak Elma’da canlandıracağı ‘Kumru’ karakteriyle ilgili açıklamalarda bulundu. Oyuncu; “Geçen sezon çok ağladım, bu sezon da entrikalarla güldüreceğim.” dedi.

blank

“Dram oynamanın yeri benim için başka ama entrikalı işleri de seviyorum.” açıklamasını yapan oyuncu saçının rengini de değiştirmişti. Biran Damla Yılmaz imajıyla ilgili olarak, “Yeni tarzım çok beğenildi. Çok olumlu yorumlar geliyor.” şeklinde konuştu.

Öte yandan bir süredir Deniz Can Çelik ile aşk yaşayan Biran Damla Yılmaz, ayrılık haberlerine de açıklık getirdi. Yılmaz, konuyla ilgili “Özel hayatım bende saklı kalsın. Çok mutluyum, tadında ilerliyor. Kameraların önünde iş yapıyorum, bazı şeyler de bana kalsın. Ben kendime özel tadını çıkarayım.” ifadelerini kullanarak, iddiaları yalanladı.