Ana sayfa Sosyal Medya Aytaç Şaşmaz ve Cemre Baysel çifti ödüle doymuyor!..

Aytaç Şaşmaz ve Cemre Baysel çifti ödüle doymuyor!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Aytaç Şaşmaz ve Cemre Baysel ikilisi muhteşem uyumlarını bir ödülle daha taçlandırdı. Kanal D’nin geçtiğimiz Haziran ayında ekrana getirmeye başladığı Baht Oyunu dizisinde ‘Bora’ ve ‘Ada’ karakterleriyle şahane bir uyum yakalayan çift izleyici tarafından çok sevildi.

Hatta öyle ki  yaz dizisi olarak başlayan Baht Oyunu yeni sezona da taşındı. Yeni sezonda bir süre devam eden dizi 12 Ekim’de final yaptı. Bitti bitmesine ama dizi, Cemre Baysel ve Aytaç Şaşmaz ikilisinin muhteşem uyumu sayesinde unutulmaz romantik komedi dizileri arasına adını altın harflerle yazdırdı.

Çiftin Baht Oyunu dizisinin setinde başlayan aşkı tüm hızıyla devam ediyor. Gerçek hayatlarında da birbirine çok yakıştırılan çift, bir ödülün daha sahibi oldu.

KizlarSoruyor instagram hesabı, takipçileri arasında düzenlediği  bir anket ile Yılın En’lerini Seçti. Duayen magazin gazetecisi Bilal Özcan’ın danışmanlığında düzenlenen yarışmada ‘2021’in En Yakışan Dizi Çifti’ kategorisinde  Aytaç Şaşmaz ile Cemre Baysel ödülün sahibi oldu.

Aytaç Şaşmaz ve Cemre Baysel çifti ödüle doymuyor!.. 7

Ünlü çift, sosyal medyadan ödülle birlikte fotoğraflarını yayınlayarak kendilerini destekleyen hayranlarına teşekkür ettiler. İkilinin paylaşımı hayranlarını mest etti.

Aytaç Şaşmaz ile Cemre Baysel ikilisi düzenlenen ankette, Yargı dizisinden Kaan Urgancıoğlu ile Pınar Deniz, Sen Çal Kapımı’dan Kerem Bursin ile Hande Erçel, Ada Masalı dizisinden Alp Navruz ve Ayça Ayşin Turan, Teşkilat dizisinden Deniz Baysal ile Çağlar Ertuğrul ve Aşk Mantık İntikam’dan İlhan Şen ile Burcu Özberk çiftini geride bırakarak ödülün sahibi oldu.