Ana sayfa Dizi Haberleri Çağatay Ulusoy, Süslü Korkuluk’taki karakteriyle izleyiciyi çok şaşırtacak!

Çağatay Ulusoy, Süslü Korkuluk’taki karakteriyle izleyiciyi çok şaşırtacak!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Özellikle Çağatay Ulusoy hayranlarının dört gözle beklediği Süslü Korkuluk dizisi için çalışmalar son hız sürüyor. Başrol kadın oyuncusu için Alina Boz’la el sıkışılan dizide Çağatay Ulusoy, bugüne kadar canlandırdıklarından çok farklı bir karakterle karşımıza çıkacak.

Rol aldığı her yapımla kariyerini bir adım daha ileriye götüren, yakışıklılığı kadar oyunculuktaki yeteneğiyle de kendini ortaya koyan Çağatay Ulusoy bugüne kadar birçok farklı karakterle karşımıza çıktı. Yeri geldi yakışıklı bir jönü oynadı yeri geldi sokaklarda çöp toplayan bir adamı. Ama her rolün altından başarıyla kalktı.

En son BluTV’de yayınlanan Yeşilçam dizisinde hayallerinin peşinde koşan bir yapımcıyı canlandıran yakışıklı oyuncu bugünlerde yeni projesi Süslü Korkuluk ile gündemde. OGM Pictures tarafından çekilecek dizi TV8’de ekrana gelecek.

Çağatay Ulusoy, Süslü Korkuluk’taki karakteriyle izleyiciyi çok şaşırtacak! 7

Çağatay Ulusoy Süslü Korkuluk’ta, bir süredir birlikte oyunculuk yapmak istediği Alina Boz’la başrolü paylaşacak. Dizinin konusuyla ilgili hiçbir bilgi yok. Ancak Çağatay Ulusoy’un yeni dizisinde canlandıracağı rol belli oldu.

Gazeteci Birsen Altuntaş, Çağatay Ulusoy’un Süslü Korkuluk’ta bir moda tasarımcısını canlandıracağını belirtti. Nitekim dizinin hızla çekilen tanıtımı da bu bilgiyi doğruluyor. Dizinin tanıtımında son derece şık görünen Çağatay Ulusoy, kalıp çıkarıyor ve eski tip bir makinada dikiş dikiyor.

Makinanın eski tip olması Süslü Korkuluk’un bir dönem dizisi olduğu yönünde tahminlere yol açarken Çağatay Ulusoy çok farklı bir karakterle izleyicinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Yönetmenliğini Cem Karcı’nın üstlendiği dizinin çekimlerine çok yakında başlanacak.