Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma’dan beklenen güzel haber geldi!

Yasak Elma’dan beklenen güzel haber geldi!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yılbaşı tatiliyle birlikte çekimlere bir hafta daha ara veren Yasak Elma dizisinden hayranlarını sevindirecek haber geldi. Dizi ekibi yarın yeni bölümün çekimleri için sete çıkıyor.

Koronavirüsün büyük bir patlama yaptığı şu günlerde dizilerin neredeyse büyük bir çoğunluğu ekipte ortaya çıkan vakalar yüzünden çekimlere ara vermiş durumda. Dolayısıyla bir süredir ekranlarda dizilerin yeni bölümlerini görmek mümkün değil.

Diziler yeni bölüm yayınlamayınca Fox TV de, sette vaka olmasa dahi dizilerinin çekimlerine bir hafta ara verdi. Yılbaşı haftası zaten ara verilmişken Fox TV tüm diziler için verilen arayı bir hafta daha uzatmaya karar verdi. Böylece dizi ekibindeki yeni bölümü yetiştirme telaşı da sona ermiş oldu.

Yasak Elma’dan beklenen güzel haber geldi! 7

Bu dizilerden biri de Yasak Elma. Son karara göre Yasak Elma önümüzdeki pazartesi yayınlanmayacak. Yasak Elma hayranları yeni bölümü 17 Ocak Pazartesi akşamı izleyebilecek.

Yasak Elma ekibi yaklaşık iki haftalık aradan sonra yeniden setlere dönüyor. Dizi ekibi yarın yeni bölüm için yeniden sete çıkacak ve 17 Ocak Pazartesi gününe kadar bölümü yetiştirmeye çalışacak.

Fox TV’nin en uzun soluklu dizisi olan Yasak Elma, 17 Ocak Pazartesi akşamı 127. bölümüyle ekrana gelecek. Dizinin reytingleri iyi giderse bir sezon daha devam edebileceği konuşuluyor. Dizinin yapımcısı olan Faruk Aksoy’un hedefinin diziyi ak 200. bölüme ulaştırmak olduğu belirtiliyor.