Ana sayfa Dizi Fragmanları Aziz dizisi büyük başarısını yine birincilikle taçlandırdı!

Aziz dizisi büyük başarısını yine birincilikle taçlandırdı!

tarafından ker_def

Show TV’nin yapımını O3 Medya’nın üstlendiği dizisi ‘Aziz’ Cuma akşamlarına damgasını vurmaya devam ediyor. Dün akşam ekrana gelen aşk ve heyecan dolu bölümüyle dizi bu hafta da adını zirveye yazdırırken sosyal medyada binlerce yorum alarak gündeme oturdu.

Aziz dizisi AB grubunda 10 Aralık akşamı en çok izlenen dizi oldu. ABC1’de günü ikinci sırada tamamlayan dizi, tüm kişiler kategorisinde ise dördüncü oldu. Tüm izleyici gruplarında birbirine yakın reytingler alan ve her kesime hitap ettiğini kanıtlayan Aziz, sosyal medyada da çok konuşuldu. Adını zirveye yazdıran dizi #Aziz etiketiyle Twitter Türkiye’de 6 saat, #çoksevdim etiketiyle 3 saat 45 dakika TT listesinde kaldı.

Aziz dizisi büyük başarısını yine birincilikle taçlandırdı! 8

Aziz dünyanın en popüler dizileri arasına da giriş yaptı. Dünyanın dört bir yanındaki televizyon ve dijital platformlarda yayınlanan eğlence içeriklerinin sosyal medya etkisini ölçen kuruluş The WIT, Kasım ayında yayına giren en popüler dizi ve programları açıkladı. 3 Aralık tarihli Instagram verilerine dayanarak hazırlanan ve en fazla takipçi kazanan ilk on formattan oluşan listede dördüncü sırayı 87 bin takipçiyle Show TV’nin beğeniyle izlenen dizisi Aziz aldı.

Aziz dizisi büyük başarısını yine birincilikle taçlandırdı! 9

Aziz’in yedinci bölüm tanıtımı yayınlandı. İman Elbani’nin hayat vereceği Mısır Prensesi Fevziye’nin görüldüğü anlar heyecan uyandırıyor. Adem’in Dilruba’ya büyük bir sır verdiğini söylemesi dikkat çekerken Efnan, saldırıya uğruyor. Maksude, Edip Payidar’ın bıraktığı mektubu bulurken “Aziz, babasının mallarını kendisine bıraktığını öğrenebilecek mi?” sorusunun yanıtı merakla bekleniyor.

Proje tasarımını Necati Şahin’in gerçekleştirdiği, yönetmen koltuğunda Recai Karagöz’ün oturduğu dizinin senaryosunu Eda Tezcan yazıyor.

Dizinin başrollerinde ise; Murat Yıldırım, Damla Sönmez, Simay Barlas, Ahmet Mümtaz Taylan, Fırat Tanış isimlerini görüyoruz.

Aziz, yeni bölümüyle Cuma akşamı saat 20.00’de Show TV’de!