Ana sayfa Dizi Haberleri Star TV’nin umutsuzluğunu umuda çeviren yeni dizi!

Star TV’nin umutsuzluğunu umuda çeviren yeni dizi!

tarafından ker_def

Star TV ekranında yeni başlayan Kaderimin Oyunu dizisi, kanalın büyük umutsuzluğunu umuda çevirmesi ile dikkatleri üzerine çekiyor. Son yıllarda dizi tutturma konusunda sıkıntılar yaşayan kanalın en iyi çıkış yapan dizisi olarak Kaderimin Oyunu’nu görüyoruz.

Akın Akınözü, Öykü Karayel ve Sarp Apak’ın başrollerinde yer aldığı dram dizisinin ikinci bölüm reytingleri, Star TV’nin son yıllarda elde ettiği en iyi dizi çıkışı olarak dikkat çekiyor. Geçen sezon Sefirin Kızı ve Menajerimi Ara ile bu tür iyi reytingleri yakalayabilen Star TV, yeni sezonda ise yeniden bir diziyi izleyicilere sevdirmenin mutluluğunu yaşıyor.

Star TV'nin umutsuzluğunu umuda çeviren yeni dizi! 9

Star ekranlarında yayınlanmaya başlayan NGM Medya imzalı ‘Kaderimin Oyunu’, ikinci bölümüyle seyirciyi ekran başına kilitledi. Bölüm sonunda yayınlanan yeni bölüm tanıtımıyla da büyük merak uyandıran ‘Kaderimin Oyunu’, sosyal medyada da binlerce yorum aldı.

Yapımcılığını Nazlı Heptürk’ün yaptığı, Yapımını NGM Medya’nın üstlendiği ‘Kaderimin Oyunu’nun yönetmen koltuğunda Emre Kabakuşak oturuyor. Dizinin senaryosunu ise Gül Abus Semerci kaleme alıyor.

ASİYE VE CEMAL KARŞI KARŞIYA

Star TV'nin umutsuzluğunu umuda çeviren yeni dizi! 10

‘Kaderimin Oyunu’ dün akşam yayınlanan ikinci bölümüyle seyirciyi ekran başına kilitledi. Asiye’nin yıllar sonra Cemal’le karşılaşması ikisi içinde büyük bir yıkım oldu. Hastanede yoğun bakımda yatmakta olan Mahir, Asiye’nin çocuklarını korumak için söylediği yalanla kendini hiç düşünmediği bir oyunun içinde buldu.

Harun’un yıllardır sakladığı büyük sır da gün yüzüne çıkarken, herkesin yüzleştiği bu gerçek, Demirhanların tüm dengelerini değiştirdi.

SOSYAL MEDYADA BÜYÜK SES GETİRDİ

Star TV'nin umutsuzluğunu umuda çeviren yeni dizi! 11

Sosyal medyada da büyük ses getiren dizi, “#kaderiminoyunu” etiketiyle binlerce yorum aldı. Yaptıkları yorumlarla dizinin nabzını saniye saniye tutan seyirci, tempoyu bir an bile düşürmedi. 100 binin üzerine çıkan twitter paylaşımları ile dizi gündemin ilk sırasında yer aldı.

‘Kaderimin Oyunu’, üçüncü yeni bölümüyle Cuma günü Star’da yayınlanacak. Yeni bölümden ilk fragman paylaşıldı: