Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisinde bir karakter için değişim vakti geldi!

Yasak Elma dizisinde bir karakter için değişim vakti geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazartesi akşamları Fox TV’de yayınlanan Yasak Elma dizisinin minik oyuncusu Halit Can karakterini Kuzey Gezer canlandırıyor. Setin büyük neşesi olan Kuzey bebek, diziye renk kattı ve izleyiciler tarafından da çok seviliyor.

Halit Can karakterinin dizideki durumu ise bazı zamanlar eleştiri konusu olabiliyor. Bu konulardan birisi de de Halit Can’ın hep aynı görünmesi. Oysa ki dizide zaman atlamaları yaşandı ve hikaye hızlı bir şekilde akıyor. Halit Can karakteri ise büyümüyor. Elbette ki Kuzey Gezer bebeğin normalin dışında gösterilmesi konusu değil ama, çocuk oyuncunun hikayedeki zaman atlamalarına uygun şekilde değişmesi gerektiğine yönelik bazı itirazlar var.

Yasak Elma dizisinde bir karakter için değişim vakti geldi! 7

Milliyet yazarlarından Sina Koloğlu bu konuyu köşesine taşıdı ve şu soruyu sordu: Halit Can hep aynı mı? Halit Can karakterinin büyümemesine dikkat çeken Sina Koloğlu, artık çocuğun yuvaya gidecek yaşta olması gerektiğini belirtiyor.

Bu da karakteri canlandıracak olan çocuk oyuncu konusunda değişim yaşanması gerekliliğini ortaya koyuyor. Sina Koloğlu şu soruyu da sordu: “Çocuğun gelişimi dizilere göre değişiyor mu acaba?”

Yasak Elma dizisinde Halit Can karakterinde Kuzey Gezer bebek çok beğenildi ve sevildi ama hikayedeki zaman atlamaları ile karakterin yaşı ve durumu konusunda bir tezatlık da oluştu.