Ana sayfa Dizi Haberleri Aziz dizisi güçlü rakiplerine rağmen çok iyi direniyor!

Aziz dizisi güçlü rakiplerine rağmen çok iyi direniyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranlarında yayınlanan ve bu sezon kanalın en iyi projelerinden birisi olarak öne çıkan Aziz dizisinin Cuma rekabetinde büyük bir direniş sergilediğini görüyoruz.

Murat Yıldırım, Damla Sönmez ile Simay Barlas’ın başrollerinde yer aldığı dizi, izleyicileri 1930’lu yıllara götürüyor. Hatay’ın Türkiye’ye katılmasının öncesinde yaşananları anlatan dizinin çekimleri de Antakya’da devam ediyor…

Oyuncuların etkili performansları ve hikayenin de çok başarılı yazılmasının etkisiyle Aziz dizisi, çok önemli rakip dizilere rağmen ayakta durmayı sürdürüyor. Arka Sokaklar gibi 16 sezondur çok etkili şekilde devam eden Kanal D dizisinin yanı sıra, Star TV’deki Kaderimin Oyunu’nun iyi çıkışı, son olarak ise atv’de birincilikle ekran ömrüne iyi başlayan Yalnız Kurt dizisi dikkatleri çekiyor.

Cuma rekabetinde ayrıca; Kırmızı Oda, Aşk Mantık İntikam ve Kıbrıs Zafere Doğru dizileri de yer alıyor. Toplam 7 dizinin bulunduğu Cuma rekabetinde Aziz dizisi ilk başladığı günden bu yana sadık bir izleyici kitlesini kendisine bağladı.

11. bölümü yayınlanan Aziz Dizisinin 28 Ocak akşamı tüm kişiler kategorisinde altıncı olmasına rağmen, AB ve ABC1’de dördüncülükler elde ettiğini görüyoruz. Yalnız Kurt dizisinin iyi başlaması, Arka Sokaklar’ın sadık izleyici desteğine sahip olmasına rağmen Aziz dizisi de bu yapımlarla yarışabilecek bir yapım olduğunu sergiliyor.

Aziz’in sadık izleyici kitlesinden bulduğu bu güçlü desteğin altında Murat Yıldırım’a destek veren geniş bir izleyici grubu olduğunu ve oyuncunun her projesine hayranlarının çok yoğun bir destek sunduğunu da belirtelim.