Ana sayfa Sosyal Medya Erkan Petekkaya kurtarıcı olarak geldi, peki Kırmızı Oda kurtuldu mu?

Erkan Petekkaya kurtarıcı olarak geldi, peki Kırmızı Oda kurtuldu mu?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – tv8 ekranlarında izleyicilerle Cuma akşamları buluşan Kırmızı Oda dizisinin ikinci sezonu devam ediyor. Binnur Kaya’nın başrolünde yer aldığı dizinin ilk sezonu çok başarılı geçmesine rağmen, ikinci sezonda işler tersine döndü.

Uzun süredir reytingleri düşüş sergileyen Kırmızı Oda’nın daha da fazla izleyici kaybetmemesi için önemli bir adım atıldı. tv8’in patronu Acun Ilıcalı’nın gerekirse ara vermeyi düşündüğü bir sırada, Erkan Petekkaya formülü devreye sokuldu.

Kırmızı Oda dizisini yeniden ayağa kaldırmak için kurtarıcı olarak hikayeye dahil olan Erkan Petekkaya, birçok izleyicileri çok etkileyen Sadi karakteri ile yine tv8 ekranında yer aldı.

Doktor hanım ile Sadi’nin birbirlerine duygusal sarılmasının yarattığı güzel hisler, ne yazık ki gelen reyting sonuçları ile ortadan kayboldu. Kırmızı Oda dizisindeki düşüşün durması sağlandı belki ama Erkan Petekkaya etkisinin o kadar çok yankı bulmadığı görülüyor.

Erkan Petekkaya kurtarıcı olarak geldi, peki Kırmızı Oda kurtuldu mu? 7

Tüm kişiler kategorisinde on ikinci sırada yer alabilen dizi yine ortalamanın altında oranlar elde etti. AB ve ABC1 gruplarında da günü sekizinci sırada bitiren dizi, eski izlenme oranlarından çok uzakta.

Erkan Petekkaya kurtarıcı olarak gelse bile Kırmızı Oda için bunun ne kadar faydalı olduğu sorgulanıyor… Yine de dizinin düşüşünün durması iyi bir gelişme. Ancak tv8’in bu oranlardaki bir Kırmızı Oda’yı ne kadar süre devam ettireceği konusunu da sorgulanıyor.

Acun Ilıcalı’nın diziye ara verme formülü, Erkan Petekkaya’nın gelişi ile birlikte ortadan kalktı. Dizi bundan sonra ya iyi oranlar elde eder, ya günü değiştirilerek bir deneme yapılır ya da adım adım finale yürür.