Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Aziz dizisi için beklenen o büyük gün geldi!

Aziz dizisi için beklenen o büyük gün geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranında yeni sezonun en farklı ve dikkat çeken yapımlarından birisinin Aziz dizisi olması bekleniyor. Murat Yıldırım, Damla Sönmez ve Simay Barlas üçlüsünün başrolünde yer aldığı dizi bir dönem yapımı olarak öne çıkıyor.

Aziz dizisinde heyecanla beklenen gün de geldi… 6 Eylül pazartesi gününden itibaren ekip Antakya’da toplanacak ve çekimler başlayacak. Dizinin çekimlerinin başlaması ile birlikte izleyiciler ilk fragmanın da yakın zaman içinde yayınlanmasını bekleyecek.

Aziz dizisinde Ahmet Mümtaz Taylan, Fırat Tanış, Meral Çetinkaya, Eren Hacısalihoğlu ve Güven Murat Akpınar gibi çok tecrübeli isimler de yan karakterlere hayat verecek.

Dizinin ekibine Aşk-ı Memnu’da Beşir olarak öne çıkan Baran Akbulut’un katılması da dikkatlerden kaçmadı. Yeni dönemin en iddialı yapımlarından olan Aziz, hem aşk hem de aksiyonun iç içe olduğu bir hikayeye sahip.

Dizinin hikayesi 1930’lu yıllarda geçecek. Dizide Aziz bir Fransız askerinin ölümüne neden olacak. Bu olaydan sonra da Antakya’yı terk edecek olan Aziz, büyük aşkı olan Dilruba’yı bırakmak zorunda kalacak. Aziz, bu olayın unutulması sonrasında döneceği Antakya’da bambaşka bir hayatın kapılarını açacak. Ancak bu hayat büyük sınavları beraberinde getirecek. Çünkü hiçbir şey artık Aziz’in bıraktığı gibi olmayacak.