Ana sayfa Dizi Haberleri Osman Sınav, Yalnız Kurt dizisiyle ilgili riskli bir karar aldı!

Osman Sınav, Yalnız Kurt dizisiyle ilgili riskli bir karar aldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü yönetmen ve yapımcı Osman Sınav imzalı projeler her zaman dikkat çeker. Süper Baba, Deli Yürek ve Kurtlar Vadisi’den sonra dizi hayranları Osman Sınav’in her projesine ilgi gösteriyor.

En son Sen Anlat Karadeniz dizisiyle kendini gösteren Osman Sınav, yapımcı olarak yer aldığı Gel Dese Aşk projesinde ise istediğini elde edemedi. Şimdi de Yalnız Kurt isimli yeni bir dizi için çalışmalar yapan ünlü yönetmen, yüzlerce genç arasında Hasan Denizyaran’ı başrol olarak seçti.

Yalnız Kurt lakaplı Alpay Kurtoğlu karakterinin üzerine kurulan yeni dizi yine bir aksiyon işi olacak. Osman Sınav zaten aksiyon dizilerinin ustası olarak bilinir.

Yalnız Kurt için Hasan Denizyaran’ın seçilmesi ise büyük bir risk de barındırıyor. 2017 yılında 4N1K projesi ile dikkat çeken genç oyuncu, Elif isimli günlük dizide Akın karakterini de canlandırdı.

Osman Sınav, Yalnız Kurt dizisiyle ilgili riskli bir karar aldı! 1

Hasan Denizyaran kısa bir süre Afili Aşk dizisinde yer aldı ve son olarak da Exxen’de izleyicilerle buluşan İşte Bu Benim Masalım isimli dizide Pamir karakterini canlandırdı.

Osman Sınav’ın yüzlerce genç aday arasında Hasan Denizyaran’ı seçmesi büyük bir başarı aslında. Ancak Yalnız Kurt gibi güçlü bir dizi ve karakter için Hasan Denizyaran’ın doğru tercih olup olmayacağını ileride göreceğiz.

Osman Sınav büyük bir risk aldı ama bir genç isme de hayatının fırsatını vermiş oldu. Destansı bir mücadelenin ekrana yansıması olarak göreceğimiz yeni dizinin hikayesini Alper Erze ve Murat Koca yazıyor.

Dizide ismi netleşen Cihan Ünal, çok tecrübeli ve gençlere önemli deneyimler aktaracak bir ünlü isim olarak öne çıkıyor.

Osman Sınav, Yalnız Kurt dizisiyle ilgili riskli bir karar aldı! 2

Osman Sınav’in dizi için yoğun ve titiz bir çalışma yaptığı da gelen bilgiler arasında.