Ana sayfa Dizi Haberleri Aziz dizisi öncesi Murat Yıldırım aşırı derecede heyecanlı!

Aziz dizisi öncesi Murat Yıldırım aşırı derecede heyecanlı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Murat Yıldırım, yeni sezonda yine Show TV ekranında ve yine Cuma akşamları izleyicinin karşısına çıkacak. Geçen sezon Ramo ile ekranda aksiyonu bol bir hikayede yer alan Murat Yıldırım, şimdi ise bir dönem dizisinde bulunuyor.

Aziz isimli yeni dizide başrolde yer alan Murat Yıldırım, çok heyecanlı.. Antakya’da yoğun bir şekilde devam eden çekimler sırasında açıklamada bulunan oyuncu heyecanını da kameralara yansıttı.

Murat Yıldırım, “Biz de biraz heyecanlıyız. Benim en çok heyecanlı olduğum zamanlar oluyor bu günler. Dizimiz başlayacak. Yoğun bir çalışma oluyor. İkinci bölümü bitirmek üzereyiz” diye konuştu.

Bir aşk hikayesinin izleyiciyi beklediğini anlatan Murat Yıldırım, ancak bunun tarihin ve toplumsal olayların ışığında gerçekleşeceğine değindi.

Oyuncu şöyle konuştu: “Sıradan bir aşk hikayesi değil. Tarihin, dönemin, toplumsal olayların tanık olduğu bir aşk hikayesi. Aşkın tutku ile emek ile fedakarlık ile imtihanını izleyeceğiz” açıklamasını yaptı.

Aziz karakterinin aşk ile imtihanında karşısında ailesini bulacak olması hikayeyi daha da etkileyici yapıyor. Murat Yıldırım, karakterin gururlu olduğunu, varlıklı bir ailede yetiştiğini belirtti ve şu detayları aktardı:

“Bir Fransız delegesinin oğlunu öldürmesi ile başlayan bir kahramanlık hikayesi.”