Ana sayfa Dizi Haberleri Aziz dizisi sayesinde Damla Sönmez’in hayali gerçek oldu!

Aziz dizisi sayesinde Damla Sönmez’in hayali gerçek oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çukur dizisinden sonra yeni sezonda yine Show TV ekranında yer alacak olan Damla Sönmez, Cuma akşamları Aziz dizisinde izleyicilerin karşısına çıkacak. Dilruba isimli karakteri canlandırmakta olan oyuncu, Antakya’da yapılan çekimlerden bir hayli memnun.

193’lu yıllarda geçen hikaye Antakya’nın Türkiye Cumhuriyeti’ne katılması öncesinde yaşanan bir aşk öyküsü. Aynı zamanda katılma sürecinin aşamalarının da anlatılacak olması diziyi daha da ilginç bir hale getirdi. Damla Sönmez’in dizide canlandıracağı karakter çok merak ediliyor.

Aziz Payidar karakterinin ilk aşkı Dilruba karakterini canlandıracak olan Damla Sönmez, bir dönem projesinde rol almayı çok isteyen bir isimdi. Oyuncu, Aziz isimli dizi ile birlikte bu hedefine ulaştı.

Damla Sönmez, “Dönem hikayesi yapmayı çok istiyordum. O çok ilgimi çekti. Dilruba gelgitleri olan ne yapsa mübah bir karakter. Merakla bekliyorum ben de” açıklamasında bulundu.

Dizinin hikayesinde başına gelen olay sonrası şehirden ayrılan Aziz karakterinin, geri döndüğünde sevdiği kadının başka birisi ile nişanlandığını görmesi ama hala ona aşık olduğu gerçeğini bilmesi dikkat çekecek. Dilruba karakteri hikayede nasıl konumlanacak, izleyiciler de merak ediyor.

Aziz dizisinde Murat Yıldırım ile Simay Barlas ile birlikte başrolde yer alan Damla Sönmez ile diğer oyuncuların açıklamalarını aşağıdaki videoda bulabilirsiniz.