Ana sayfa Dizi Fragmanları Aziz dizisinde beklenmedik yeni hamle!

Aziz dizisinde beklenmedik yeni hamle!

tarafından ker_def

Show TV’nin yeni başlayan dizisi Aziz’in ilk bölümü büyük beğeni topladı. ABC1 kategorisinde gün birincisi olmayı da başaran dizinin ekrana iyi başlangıç yapması çok önemli bir gelişmeydi. Bu sezon dizileri konusunda sorunlar yaşayan Show TV adına, Aziz dizisi Cuma akşamları güçlü reyting yarışında öne çıkabilecek bir yapım konumunda görünüyor.

Murat Yıldırım, Damla Sönmez ve Simay Barlas’ın başrollerinde yer aldığı dizinin ikinci bölümünde romantizm dolu anların da yaşanacağı etkili sahneler var. Aziz ile Dilruba aşkının ekrana yansıyacağı görüntüler birçok dizi hayranını etkileyecek gibi gözüküyor. Murat Yıldırım ile Damla Sönmez ikilisinin de iyi bir uyum yakaladığını söyleyebiliriz.

Show TV’nin yapımını O3 Medya’nın, yapımcılığını Saner Ayar’ın üstlendiği dizisi Aziz’in yarın akşam ekrana gelecek yeni bölümünden ön izleme sahnesi yayınlandı. Galip Bey’in Aziz’e şehirden gitmesini söylediği sahnede Aziz’in vereceği yanıt büyük bir merak konusu oluyor.

AZİZ’İN 2. BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Aziz’in bir türlü ardını dönüp gidemediği Efnan’ı eve getirmesi tansiyonun yükselmesine sebep olur. Kınalı Kaya’da Adem’le karşı karşıya gelen Dilruba ise beklenmedik bir hamle yapar. Aziz’in şehre gelişi dengeleri bozmuştur.

Bir yanda Aziz’e Antakya’da yürüyecek bir sokak bile bırakmak istemeyenler, bir yanda onu umutla bekleyenler… Saflar ayrılırken Aziz’in kararı çekip gitmek mi olacak yoksa kalıp her şeyi yeniden kurmak mı?

Proje tasarımını Necati Şahin’in gerçekleştirdiği, yönetmen koltuğunda Recai Karagöz’ün oturduğu dizinin senaryosunu Eda Tezcan yazıyor.

İddialı dizinin kadrosunda ise şu oyuncular yer alıyor: “Murat Yıldırım, Damla Sönmez, Simay Barlas, Ahmet Mümtaz Taylan, Fırat Tanış, Güven Murat Akpınar, Eren Hacısalihoğlu, Suzan Kardeş, Ayten Soykök, Elif Sönmez ve Füsun Demirel ve Meral Çetinkaya , Cenan Çamyurdu, Baran Akbulut, Haydar Köyel, Berkay Akın, Mehmet Avdan, Özgür Onan, İmren Şengel.”

Aziz, yeni bölümüyle yarın akşam saat 20.00’de Show TV’de!