Ana sayfa Dizi Fragmanları Üç Kuruş dizisinde Diren Polatoğulları yine şov yapacak!

Üç Kuruş dizisinde Diren Polatoğulları yine şov yapacak!

tarafından ker_def

Pazartesi akşamları izleyicilerle buluşmaya devam eden Üç Kuruş dizisinde ilk iki bölüm yayınlandı. İçerde ve ardından Çukur projeleri ile milyonları etkileyen Ay Yapım, bu sefer de Üç Kuruş ile geniş bir izleyici kitlesine ulaştı. Tek sezonluk bir dizi olarak tasarlanan Üç Kuruş’ta Uraz Kaygılaroğlu ile Ekin Koç ikilisi başrolde yer alıyor.

Dizinin 3. yeni bölüm fragmanı da paylaşıldı. İrfan karakterine hayat veren Diren Polatoğulları yeni bölümlerde daha çok öne çıkacak. Oyuncu, performansı ile herkesi bir kez daha kendisine hayran bırakacaktır. Üç Kuruş dizisinde seri katil karakteri olan İrfan’ın gerilimi bir hayli yükselteceği de ortaya çıktı.

Show TV’nin Ay Yapım imzalı dizisi Üç Kuruş’un yeni bölüm tanıtımı yayınlandı. Tanıtımda Kartal’ın çeribaşının asasını taşıdığı anlar dikkat çekiyor. İrfan’ın “Onlar da öğrenecekler benim kim olduğumu…” sözleri gerilimi yükseltirken Bahar, Kartal ile birlikte kaçıyor. Leyla ve Efe’nin arasındaki çekim ise artmaya devam ediyor.

Üç Kuruş 15 Kasım pazartesi günü yeni bölümüyle saat 20.00’de Show TV’de olacak. İkinci bölümde düşen reytinglerin yeniden toparlanmasının beklendiği 3. bölüm fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz.

Senaryosunda Damla Serim, Murat Uyurkulak ve Eset Akçilad’ın imzası bulunan, Sinan Öztürk yönetmenliğindeki ‘Üç Kuruş’un kadrosunda şu oyuncular yer alıyor: “Uraz Kaygılaroğlu, Ekin Koç, Diren Polatoğulları, Nesrin Cavadzade, Aslıhan Malbora, Nursel Köse, Civan Canova, Zafer Algöz, Mustafa Kırantepe, Uğur Yıldıran, Umutcan Ütebay, Damla Makar, Melissa Yıldırımer, Aytaç Uşun, Süreyya Kilimci, Cenk Kangöz, Alişan Uğur, Burak Altay, Muttalip Müjdeci, Asena Girişken, Tuğçe Yolcu, Emrullah Çakay, Aylin Engör, Volkan Kıran, Özkan Özipek, Ömer Çobanoğlu ve Ömer Civan Şit.”