Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisinde senaristler yeni bir karar aldı!

Yasak Elma dizisinde senaristler yeni bir karar aldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazartesi akşamlarının ilgiyle izlenen dizilerinden Yasak Elma, Alparslan Büyük Selçuklu’nun geçen pazartesi günü başlaması nedeniyle reytinglerde ikinci sıraya geriledi.

TRT1 dizisinin karşısında yine çok iyi reytingler elde eden Yasak Elma, birinciliği kaybetmiş olsa da geniş izleyici desteğini arkasında bulmaya devam ediyor. Dizinin yeni bölümleri de büyük bir heyecanla bekleniyor.

Beşinci sezonda da hikayesi ile öne çıkan, yeni oyuncuları ile yine dikkat çekmeyi başaran bir dizi görüyoruz. Eda Ece, Şevval Sam, Berk Oktay, Biran Damla Yılmaz ve Murat Aygen’in başrollerinde yer aldığı dizinin hikayesine yönelik önemli detaylar ortaya çıktı.

Dizinin senaristleri Yıldız ile Çağatay karakterlerinin boşanma meselesini uzun bir zamana yayma ve buradan gerilim yaratma kararı aldı. Yasak Elma’nın 120. bölümünde de çekişmeli bir boşanmanın ilk adımları atılacak.

Çağatay ile Kumru’nun yasak aşkını herkesin önünde ortaya koyan ve onları zor durumda bırakan Yıldız, hırsını alamadı.

İntikam planı yapan Yıldız karakterinin boşanma ısrarı tek bölümde bitirilmeyecek. Çiftin boşanma süreci hikayede yeni bir gerilim konusu olarak yer alacak. Senaristler bu durumu birkaç bölüm sürdürerek heyecanın yükselmesini sağlayacak adımlar atmayı planlıyor.

Dizinin 15 Kasım Pazartesi akşamı yayınlanacak 120. bölüm fragmanı paylaşıldı. Görüntülerde Yıldız’ın Çağatay’ı affetmeyerek boşanma davasını açtığı ama işlerin beklediği gibi gelişmeyeceği gözüküyor.

Çağatay, boşanmak istemiyor ve güçlü bir tanık da mahkemede herkesi şaşırtacak.