Ana sayfa Sosyal Medya Aziz dizisinde Damla Sönmez ve Simay Barlas’ın yeni imajları çok hoş!

Aziz dizisinde Damla Sönmez ve Simay Barlas’ın yeni imajları çok hoş!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İki genç kadın oyuncu Aziz dizisinde hikayenin en önemli iki karakterine hayat verecek. Murat Yıldırım’ın erkek başrol olarak yer aldığı dizide, kadın başroller olarak Damla Sönmez ve Simay Barlas’ı izleyeceksiniz.

1930’lu yılların Antakya’sında geçen hikayenin detayları kadar oyuncuların o döneme uygun kıyafetlerle imajları da çok dikkat çekecek. Aziz dizisinin setinden ilk fotoğraflar basına yansıdı… Dizinin setinde Damla Sönmez ve Simay Barlas ikilisinin yeni imajları da büyük ilgi gördü.

En son Çukur dizisinde Efsun karakteriyle izlediğimiz Damla Sönmez, 1930’lu yılların kıyafetleri ile çok farklı birisine dönüştü. Saçları da farklı şekilde kesilen oyuncunun yeni imajını hayranları bir hayli beğenecek.

Damla Sönmez dizide Murat Yıldırım’ın canlandırdığı Aziz karakterinin aşkı Dilruba olarak izleyicilerin karşısına çıkacak. Aziz’in bir Fransız askerini öldürmesi sonrasında şehri terk edecek. Yıllar sonra geri döndüğünde ise Dilruba’nın amcasının oğlu Adem ile nişanlandığını öğrenecek.

Aziz dizisinde Damla Sönmez ve Simay Barlas'ın yeni imajları çok hoş! 27

Her şeye sil baştan başlamak zorunda kalan Aziz, verdiği hayat mücadelesi ile küllerinden yeniden doğarken; basit bir köylü kızı olan Efnan ile karşılaşacak.

Simay Barlas Efnan karakteri ile 15 ay sonra yeniden setlere dönüş yapıyor. En son Zalim İstanbul dizisinde Damla karakteri ile çok başarılı bir çıkış yapan oyuncu, yeni sezonda Show TV ekranında yerini alacak.

Efnan, Aziz’in hayatına beklenmedik bir şekilde giriş yapacak. Azizi, Dilruba ile Efnan arasında duygusal anlamda ikilemde kalacak. Aziz, yaşadığı yoğun duygu karmaşası sonrasında zamanla hem kendini hem de gerçek aşkını bulacak.

Aziz dizisinde Damla Sönmez ve Simay Barlas'ın yeni imajları çok hoş! 28

Damla Sönmez ile Simay Barlas ikilisi dizinin en dikkat çeken iki kadın karakterine hayat verecek. Aziz dizisinin başarısı için Murat Yıldırım ile birlikte iki genç kadın oyuncunun performansları da belirleyici olacak.

Dönemin kıyafetleri ile Simay Barlas ile Damla Sönmez ikilisi çok hoş görünüyor. Aziz dizisinin yeni sezonun etkili yapımlarından birisi olması sürpriz olmayacak.