Ana sayfa Sosyal Medya ‘Güldür Güldür Show’un ‘Aziz Bey’i Ali Sunal’dan doğum gününde duygusal paylaşım!..

‘Güldür Güldür Show’un ‘Aziz Bey’i Ali Sunal’dan doğum gününde duygusal paylaşım!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Show TV’de yeni sezonuyla 2 ekimde izleyici ile buluşacak olan sevilen program ‘Güldür Güldür Show’un ‘Aziz Bey’i Ali Sunal, 45 yaşına bastı.

2018 yılında avukat Nazlı Kurbanzade ile evlenen Ali Sunal’ın Narin ve Nil adında iki kız çocuğu var. Oyuncu doğum gününde instagram hesabından ailesi ile birlikte bir fotoğrafını paylaşarak, altına duygusal bir mesaj yazdı. Sunal duygularını; “13.15’te ben doğdum bugün. Yaşadığım bunca yılın bana doğum günü hediyesi işte bu fotoğrafta… Artık her yaş başka heyecanlar bekliyor beni. Allah’ıma şükürler olsun…” ifadeleriyle dile getirdi.

'Güldür Güldür Show'un 'Aziz Bey'i Ali Sunal'dan doğum gününde duygusal paylaşım!.. 8

Ali Sunal’ın gönderisine Erdem Yener, Kaan Sekban, Onur Buldu ve Defne Samyeli gibi pek çok ünlü isim de ‘Mutlu yıllar’ şeklinde yorumlarda bulundu. Instagram hesabından oğlunun torunları ile birlikte çekilen fotoğrafını paylaşan Ali Sunal’ın annesi Gül Sunal’da duygusal bir yazı kaleme aldı.

'Güldür Güldür Show'un 'Aziz Bey'i Ali Sunal'dan doğum gününde duygusal paylaşım!.. 9

Gül Sunal, gönderisinde, “Ali’m… Minicik, tombulcuk bir bebekken seni nasıl seviyorsam şimdi de aynı heyecanla seviyorum. 22 Eylül saat 13.15’te babanın dediği gibi ‘delik yanaklı’ bir bebek dünyaya geldi. O bebek çok iyi bir evlat, harika bir abi, çok iyi bir eş ve muhteşem bir baba oldu. Güzel ailenle mutlu, huzurlu, eğlenceli bir hayat diliyorum canım oğlum… İyi ki doğdun Ali’m…” ifadelerini kullandı.