Ana sayfa Dizi Fragmanları Aziz dizisinde merak ettiren yeni karar!

Aziz dizisinde merak ettiren yeni karar!

tarafından ker_def

Show TV’nin Cuma akşamları yayınladığı aziz dizisinde 5 bölüm geride kaldı. Murat Yıldırım, Damla Sönmez ve Simay Barlas’ın başrollerinde yer aldığı Aziz’in yeni bölüm tanıtımı yayınlandı. Aliş’in tutuklandığı tanıtımda Aziz, küçük çocuğu kurtarmak için mücadele veriyor.

6. yeni bölümde dikkat çeken gelişmeler sizleri bekliyor. Aziz hala Dilruba’ya aşık olduğunu itiraf ederken ikili arasında aşk dolu dakikalar yaşanıyor. Aziz ile Dilruba’nın birbirlerine duygularını açtıkları anlara şahit olan Efnan ise hayal kırıklığı yaşıyor. Aziz’in “Adem’le evlenme” demesi ve aşkını itiraf etmesi üzerine Dilruba’nın vereceği karar ise merakla bekleniyor.

Proje tasarımını Necati Şahin’in gerçekleştirdiği dizinin yönetmen koltuğunda Recai Karagöz oturuyor. Senaryosunu Eda Tezcan’ın kaleme aldığı dizinin oyuncu kadrosunda şu isimler yer alıyor:

“Murat Yıldırım, Damla Sönmez, Simay Barlas, Ahmet Mümtaz Taylan, Fırat Tanış, Güven Murat Akpınar, Eren Hacısalihoğlu, Suzan Kardeş, Ayten Soykök, Elif Sönmez ve Füsun Demirel ve Meral Çetinkaya yer alıyor. Bu güçlü kadroya ayrıca Cenan Çamyurdu, Baran Akbulut, Haydar Köyel, Berkay Akın, Mehmet Avdan, Özgür Onan, İmren Şengel.

Aziz, yeni bölümüyle 10 Aralık Cuma akşamı saat 20.00’de Show TV’de!