Ana sayfa Sinema Farah Zeynep Abdullah ve Engin Akyürek’i özleyenleri sevindirecek haber!

Farah Zeynep Abdullah ve Engin Akyürek’i özleyenleri sevindirecek haber!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Farah Zeynep Abdullah ve Engin Akyürek ekran dünyasının en sevilen oyuncularından. Her ikisi de bir süredir ekrandan uzak olan ancak yeni projeler için çalışan Abdullah ve Akyürek’i hayranları çok özledi. Ancak iki yıldız oyuncunun hayranlarını sevindirecek bir haber var.

Farah Zeynep Abdullah ve Engin Akyürek’in başrollerini paylaştığı Bi Küçük Eylül Meselesi isimli film pazar akşamı Star TV’de yayınlanacak. Romantik bir hikayeye sahip film saat 23:00’te ekrana gelecek. Film sayesinde Akyürek ve Abdullah’ın hayranları da hasret giderecek.

Ay Yapım tarafından 2014 yılında çekilen filmin yönetmeni Kerem Deren. Son derece romantik ve dramatik bir içeriğe sahip film 14 Şubat’ta sinemalarda gösterime girmişti.

Bi Küçük Eylül Meselesi 25. Ankara Uluslararası Film Festivali’nde “En iyi özgün müzik” dalında ödül alırken film için özel müzik yapan sanatçı Nil Karaibrahimgil listelerde uzun süre zirvede kalmış ve video klip YouTube sayfasında 55 milyon kez tıklanmıştı. Filmin hikayesi şöyle:

Eylül hayatta istediği her şeye sahip. Güzel, neşeli, eğlenceli. Geçirdiği kazadan sonra son bir ayını unutana kadar. Çevresindeki herkes, tüm arkadaşları ve ailesi ona hiçbir sorun olmadığını söylemesine rağmen Eylül bir şeylerin yolunda gitmediğinden şüphelenir.

Tamamen bilinçsizce, sadece içgüdülerini dinleyerek Bozcaada’ya gitmek zorunda kalır ve orada tesadüf eseri hiç tanımadığı tuhaf bir adamla karşılaşır. Bu gizemli yabancı ise kendinden emin bir şekilde Eylül’e kendisini hatırlaması gerektiğini, âşık olduğu adam olduğunu söyler.

Filmde Abdullah ve Akyürek’in yanı sıra Ceren Moray, Onur Tuna gibi çok ünlü isimler de yer alıyor.