Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma’nın taktiği yaramadı! Aşk Mantık İntikam dizisini nasıl bu hale getirdiniz?

Yasak Elma’nın taktiği yaramadı! Aşk Mantık İntikam dizisini nasıl bu hale getirdiniz?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cuma akşamları Fox TV ekranında yayınlanmakta olan Aşk Mantık İntikam dizisinin büyük bir değişim geçirdiği 24. bölüm birçok izleyiciyi şaşkınlığa uğrattı.

4 yıllık zaman atlamasının yaşandığı dizide her şey bir anda değişti. Bunu daha önce Yasak Elma dizisinde sık sık görmüştük. Zaman atlamaları ile senaristler kendilerine yeni bir denklem kuruyor ve hikayeyi güzelleştirerek izlenmesini sağlıyordu. Beşinci sezonda da başarıyla devam eden Yasak Elma dizisinde işleyen senaryoyu yeni bir denkleme taşıma stratejisi Aşk Mantık İntikam’da izleyicilerden yoğun bir eleştiri aldı.

Aşk Mantık İntikam dizisini nasıl bu hale getirdiniz? İşte bu soruyu soran binlerce dizi hayranı bulunuyor. Sosyal medyada yer alan yorumlarda senariste yönelik ciddi bir eleştiri var. Dizinin artık ilk başladığı rotadan iyice saptığını düşünenler, hikayenin geldiği noktaya inanamıyor.

Melisa Döngel’in canlandırdığı Çağla karakteri değişen bu ortamda yine eleştirilerin en büyüğünü aldı. Diziyi izlemek için nedenleri kalmadığını söyleyen bir çok izleyici mesajını sosyal medya platformlarında görebilirsiniz.

Yasak Elma'nın taktiği yaramadı! Aşk Mantık İntikam dizisini nasıl bu hale getirdiniz? 7

İlk başladığı zaman eğlenceli ve güzel bir romantik komedi dizisi olan Aşk Mantık İntikam, bu sayede yaz döneminin en başarılı yapımı olarak öne çıkmıştı. Eylül ayı ile birlikte kış dönemi başlayınca dizinin senaristleri hikayeyi drama kaydırdı.

3 Aralık Cuma günü yayınlanan 24. bölüm itibariyle ise artık her şey değişti ve 4 yıllık zaman atlaması ile olaylar bir anda farklılaştı. Dizi hayranlarının bu değişim ile ilgili genel yorumu ise şu: “Diziyi nasıl bu hale getirdiniz? Diziye yazık ettiniz. Çok saçmaladınız…”

Sosyal medya yorumlarının büyük bölümü olumsuzluk içeren mesajlarla dolu, bazı izleyiciler ise yeni dönemi daha çok beğendiklerini belirten ifadeler kullanıyor.