Ana sayfa Sosyal Medya Aziz dizisinin başrolüne seçilen Melisa Şenolsun’a haksızlık yapılıyor!

Aziz dizisinin başrolüne seçilen Melisa Şenolsun’a haksızlık yapılıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Analiz Özel – Aziz isimli yeni Show TV dizisinden beklentiler çok yüksel. Murat Yıldırım başrolde yer alıyor. Ünlü oyuncu geçtiğimiz sezon da yine Show TV’de Ramo isimli dizi ile güçlü bir çıkış yaptı. Aksiyon dolu dizinin final yapması birçok hayranı üzmüştü.

Ancak Murat Yıldırım şimdi çok daha etkileyici bir diziyle yeniden hayranlarının karşısına çıkacak. Aziz dizisinde kadın başrol olarak ise Melisa Şenolsun ismi netleşti… Birçok Murat Yıldırım hayranı, bu karara tepki gösteren mesajlar paylaştı.

Murat Yıldırım’ın yanına Melisa Şenolsun’un yakışmadığı değerlendirmeleri sosyal medyada yer aldı. Ancak bu görüşlerin çok da gerçekçi olmadığını söylemek lazım. Melisa Şenolsun, son yılların dikkat çeken kadın oyuncularından birisi ve şimdiye kadar rol aldığı projelerde de yeteneklerini sergiledi.

Aziz dizisinin başrolüne seçilen Melisa Şenolsun'a haksızlık yapılıyor! 9

Özellikle Atiye dizisindeki performansı ile çok övülen ünlü oyuncunun Aziz dizisinde de çok iyi oyunculuk sergilemesi sürpriz olmayacak.

Murat Yıldırım ile Melisa Şenolsun uyumunun iyi olmayacağı düşüncesi de var ama bunlar da çok gerçekçi değil. İki ünlü isim yan yana geldiklerinde ve yüksek bir enerji ortaya koyduklarında Aziz dizisi için Melisa Şenolsun seçiminin ne kadar yerinde olduğu da görülecektir.

Efnan karakterine hayat verecek olan Melisa Şenolsun, güzelliği ile de göz dolduran bir oyuncu. Aziz dizisinde Ahmet Mümtaz Taylan, Güven Murat Akpınar, Meral Çetinkaya ve Fırat Tanış gibi önemli isimler de yer alıyor.

Eylül ayında başlayacak olan çekimler öncesinde dizi hayranları bir hayli heyecanlı ve gelecek yeni haberleri merakla bekliyor.

Aziz dizisinin başrolüne seçilen Melisa Şenolsun'a haksızlık yapılıyor! 10 Aziz dizisinin başrolüne seçilen Melisa Şenolsun'a haksızlık yapılıyor! 11