Ana sayfa Dizi Haberleri Kardeşlerim dizisinde parladı, El Kızı dizisine geçiş yaptı!

Kardeşlerim dizisinde parladı, El Kızı dizisine geçiş yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yeni sezon için televizyon kanalları hazırlıklarını sürdürürken, El Kızı dizisi de öne çıkmaya başladı. Sevda Erginci ile İsmail Ege Şaşmaz’ın başrolünde yer aldığı yeni dizinin iddialı bir kadrosu var… Bu kadroya Kardeşlerim dizisinden de bir takviye geldi…

Ayşe karakteri ile atv’nin iddialı dram yapımında rol alan Çağla Şimşek, yeni dizi El Kızı ile anlaşma yaptı. Kardeşlerim projesinden tek ayrılan isim olan Şimşek, Muğla’da yapılacak çekimlerde yeni ekip arkadaşları ile bir araya gelecek.

Seher rolüne hayat verecek olan genç oyuncu, güçlü kadın oyuncularla bir arada olacağı için bir hayli şanslı. Perihan Savaş, Sedef Avcı, Toprak Sağlam etkileyici rolleri ile bilinen güçlü isimler…

Çağla Şimşek de uzun zamandır setlerde yer alıyor ve El Kızı dizisinin kadın oyuncuları arasına katılarak önemli bir karar vermiş oldu. Ayrıca Pelinsu Çileli de yine dizinin yeni isimlerinden birisi oldu.

Kardeşlerim dizisinde parladı, El Kızı dizisine geçiş yaptı! 7

Kardeşlerim dizisinden Çağla Şimşek ayrılırken, Nilsu Yılmaz ise ekibe yeni katılan isim oldu. Cemile Akgün karakterine hayat verecek olan Nilsu Yılmaz, Kırmızı Oda’daki Melek performansı ile büyük ilgi görmüştü. Kardeşlerim dizisinde Cemile karakteri yeni sezonda bir hayli öne çıkacak.