Ana sayfa Dizi Haberleri Aziz dizisinin hem genç hem tecrübeli isimleri çok iyi seçimler oldu!

Aziz dizisinin hem genç hem tecrübeli isimleri çok iyi seçimler oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Aziz isimli Show TV dizisinin yeni sezonda en çok dikkat çeken yapımlardan birisi olduğu görülüyor… Murat Yıldırım, Damla Sönmez ikilisinin başrolünde yer aldığı dizide çok usta isimler bir araya geldi.

Show TV’nin yeni sezondaki en iddialı yapımlarının başında gelen Aziz için titiz bir hazırlık dönemi geçti… Oyuncu seçimlerinde büyük adımlar atıldı. Özellikle de Murat Yıldırım ile Damla Sönmez ikilisinin başrolde buluşması dizi hayranlarını çok memnun etti.

Murat Yıldırım dizi için çalışmalarına devam ediyor. Instagram hesabından at bindiği anların videosunu yayınlayan ünlü oyuncu, “Hazırlıklara devam” mesajını verdi.

Aziz dizisinin hem genç hem tecrübeli isimleri çok iyi seçimler oldu! 9

Ahmet Mümtaz Taylan, Fırat Tanış, Meral Çetinkaya, Güven Murat Akpınar ile Eren Hacısalihoğlu gibi isimlerin kadroda yer aldığı ortaya çıkmıştı. Çok başarılı isimlerin buluştuğu dizinin tecrübeli isimlerden oluşan kadrosuna bir yeni oyuncu daha katıldı.

Hikayede etkili bir konumda bulunacak olan Handan karakterini Ayten Soykök’ün canlandıracak olması çok önemli bir transfere işaret ediyor. Usta oyuncu Ayten Soykök, dizinin tecrübeli isimleri arasında yerini aldı.

Aziz dizisinin hem genç hem tecrübeli isimleri çok iyi seçimler oldu! 10

Ayrıca Zalim İstanbul dizisinde büyük başarı kazanan Simay Barlas’ın dizinin genç yetenekleri arasına katılması da önemli bir gelişme olarak geçtiğimiz gün ortaya çıktı.

Aziz dizisinin hem genç hem tecrübeli isimleri çok iyi seçimler oldu! 11

Aziz dizisi yeni sezonda Show TV ekranında hem hikayesi hem de oyuncu kadrosu ile çok dikkat çekecek. Antakya’da çekimlerine yakında başlanacak olan dizinin hikayesi de dikkat çekiyor.

1930’lu yıllarda Antakya’da geçen hikaye izleyicilere çok farklı bir deneyim yaşatacak. Aziz, bir Fransız askerinin ölümüne sebep olduktan sonra ailesini ve en büyük aşkı Dilruba’yı terk etme zorunda kalacak. Aziz, bu olayın unutulması sonrasında döneceği Antakya’da bambaşka bir hayatın kapılarını açacak.