Ana sayfa Dizi Haberleri Aziz setinin gözbebeği hiç aklınıza gelmeyecek birisi!

Aziz setinin gözbebeği hiç aklınıza gelmeyecek birisi!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranında cuma akşamları izleyiciyle buluşan ve kendine has bir hayran kitlesi edinen Aziz dizisi başarıyla yayınına devam ediyor. Dizideki bir karakter, çok sevilen oyuncuları Murat Yıldırım, Damla Sönmez ve Simay Barlas’tan rol çalıyor.

Dizinin kadrosunda yer alan ve herkesin gözbebeği haline gelen oyuncu, Aziz’in çok sevdiği atı Rüzgar’ı canlandıran Lexuspan. Show TV’nin sitesinde yer alan habere göre Lexuspan aslında yarış atı olmak üzere doğmuş.

Ancak taylık döneminde geçirdiği rahatsızlık yüzünden hiç yarışamayan Lexuspan’ın babası Gazi Şampiyonu Pan River. Lexuspan, insanlarla kolay ilişki kurması, çok cesur olup eğitime yatkın olması nedeniyle yarış pistleri yerine dizi setlerinde görev almaya başlamış.

Aziz setinin gözbebeği hiç aklınıza gelmeyecek birisi! 7

Aziz’i canlandıran Murat Yıldırım, Lexuspan’la bir bağ kurabilmek için dizisinin çekimlerinden önce tanışmış ve birebir zaman geçirmiş.

Lexuspan ile tanışan Murat Yıldırım at ile birebir zaman geçirmiş. Onunla duygusal bir bağ kuran Yıldırım, Lexuspan’ın sette en düşkün olduğu kişi. Daha önce birçok kez dizi ve film çekimlerinde yer alan ve dolayısıyla setlere çok alışkın olan Lexuspan’ın herkesin gözbebeği haline geldiği belirtiliyor.

Bu arada Aziz’in merakla beklenen yeni bölüm tanıtımı yayınlandı. Babasını Pierre’in öldürdüğünü Galip’ten öğrenen Aziz intikam için harekete geçerken Hatice Ana’nın “Durduramadım onu…” sözleri gerilimi giderek artırıyor. Aziz ve Pierre’in karşı karşıya geldiği tanıtımda Aziz’in intikam sözleri üzerine Fransua’nın şoke olmuş ifadesi akıllara “Aziz, Pierre’i öldürdü mü?” sorusunu getiriyor.