Ana sayfa Sosyal Medya Aziz’in Dilruba’sı Damla Sönmez’in ruh eşini instagram paylaşımı ele verdi!..

Aziz’in Dilruba’sı Damla Sönmez’in ruh eşini instagram paylaşımı ele verdi!..

tarafından sevda

Televizyongazetesi.com/Detay –Ödüllü oyuncu Damla Sönmez, Show TV’nin fenomen dizisi Çukur’daki  etkileyici oyunculuğunun ardından yeni sezonda yine Show TV’de izleyici karşısına çıkıyor.

Dönem dizisi olan Aziz’de ‘Dilruba’ karakterine hayat veren oyuncu, dizide Murat Yıldırım ve Simay Barlas ile baş rolü paylaşıyor. Oyuncunun dizide canlandırdığı ‘Dilruba’ gelgitleri olan bir karakter.

Yayınlandığı ilk bölümünden itibaren büyük ses getiren ve kısa sürede müdavimleri oluşan dizi, yılbaşı tatilinden dolayı 3 hafta ekranda olmayacak. Seyirci dizinin 9. bölümünü 14 Ocak Cuma akşamı izleyebilecek.

Damla Sönmez de ekran molasında instagram paylaşımlarıyla hayranlarıyla buluşuyor.Ünlü oyuncu, şu sıralar instagramın pek çok ünlü isim tarafından uygulanan filtresini kullanarak bir paylaşım yaptı.

Instagramın, ‘Ruh eşin nerede?’ sorusuna yanıt aranan filtresinde oyuncunun, ‘Pek uzağa düşmedi benimki’ diyerek yönetmen Tunç Şahin’i etiketlemesi dikkat çekti.

Aziz'in Dilruba'sı Damla Sönmez'in ruh eşini instagram paylaşımı ele verdi!.. 8

Ünlü oyuncu Gardırop Magazin dergisinin yeni sayısına da birbirinden çarpıcı pozlar verdi. Ünlü oyuncu dergiye, ‘Mutluluk insanı en güzel gösteren şey’ açıklamasını yaptı.

Aziz'in Dilruba'sı Damla Sönmez'in ruh eşini instagram paylaşımı ele verdi!.. 9

Bir dönem projesinde rol almayı çok isteyen ve Aziz dizisiyle bu hayali gerçek olan Damla Sönmez dizideki performansıyla da izleyiciyi kendisine hayran bırakıyor.  Öte yandan Damla Sönmez’in dergi çekiminden yayınlanan backstage görüntüleri de çok ses getirecek.