Ana sayfa Dizi Haberleri Ada Masalı’nın yakışıklı Poyraz’ı Alp Navruz hayranları bu habere üzülecek!

Ada Masalı’nın yakışıklı Poyraz’ı Alp Navruz hayranları bu habere üzülecek!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yaz aylarında fırtına gibi esen Ada Masalı dizisinde Alp Navruz ve partneri Ayça Ayşin Turan mükemmel bir ikili olmuştu. Yaz boyunca izleyicilerin büyük bir heyecanla izlediği dizi bir süre önce ekranlara veda etti. Herkes iki oyuncunun ekranlara dönmesini beklerken Alp Navruz’dan hayranlarını üzecek bir haber geldi.

Adalı Poyraz ile İstanbullu Haziran’ın aşkını anlatan Ada Masalı dizisi yaz aylarında izleyicilerin en çok severek izlediği dizilerden biri olmuştu. Başrollerindeki Alp Navruz ve Ayça Ayşin Turan’ın uyumu da tüm izleyicileri çok etkilemişti.

Ada Masalı 11 Aralık’ta yayınlanan 25. bölümüyle ekranlara veda etti. Vedası hayranları tarafından büyük bir üzüntüyle karşılandı. Ay Yapım tarafında çekilen ve Star TV’de yayınlanan Ada Masalı dizisi hala gündem olmaya devam ediyor.

Ada Masalı’nın yakışıklı Poyraz’ı Alp Navruz hayranları bu habere üzülecek! 7

Ada Masalı dizisiyle kariyerlerinde büyük bir adım atan Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz’un bir sonraki projelerinin ne olacağı hayranları tarafından büyük bir merakla bekleniyor. Ancak her iki oyuncudan da henüz bir yeni proje haberi gelmedi.

Bu arada hayranlarını üzecek bir haber Alp Navruz’dan geldi. Ada Masalı’ndan sonra dört dizi teklifi alan yakışıklı oyuncu bunların hepsini reddetti. Navruz gerçekten içine sinen bir projesinin gelmesini beklediğini, bu sürede de dinleneceğini açıklayarak kendisini bir an önce ekranda görmek isteyen hayranlarını üzdü.

Oyunculuğa 2016 yılında Aşk Laftan Anlamaz dizisiyle başlayan yakışıklı oyuncu Fazilet Hanım ve Kızları, Zümrüdüanka gibi başarılı projelerde yer aldı. Alp Navruz, projelerini belirlerken çok fazla seçici olmasıyla biliniyor.