Ana sayfa Dizi Haberleri Kulüp dizisinin ikinci sezonuna Aziz karakteri damgasını vurdu!

Kulüp dizisinin ikinci sezonuna Aziz karakteri damgasını vurdu!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İlk sezonuyla büyük gündem yaratan Kulüp dizisinin ikinci kısmı dün Netlfix’te yayınlandı. Aynı zamanda Türkiye’nin yakın geçmişine ayna tutan dizinin ikinci kısmında izleyiciler gözyaşına boğuldu. Dizinin kötü karakteri Aziz de son bölümlere damgasını vurdu.

Başrollerinde Gökçe Bahadır, Salih Bademci, Fırat Tanış, Barış Arduç, Metin Akdülger ve Asude Kalebek’in yer aldığı Kulüp dizisinin ilk kısmı altı bölümden oluşuyordu. İlk kısımda hapishaneden çıkan Matilda’nın yıllar sonra bulduğu kızı Raşel’le annekız olabilme çabasını ve 1950 yıllarda azınlıkların yaşadığı acıları anlatıyordu.

Kulüp dizisinin ikinci sezonuna Aziz karakteri damgasını vurdu! 14

Toplam 10 bölümden oluşan Kulüp’ün son dört bölümü dün Netflix’te yayına girdi. İlk kısmıyla çok beğenilen dizinin son dört bölümü büyük bir heyecanla bekleniyordu. Kulüp dizisinin son dört bölümü yayına girince izleyiciler bir gecede tüm bölümleri seyretti.

Kulüp dizisi ikinci kısmıyla izleyiciyi gözyaşına boğdu. Özellikle dizide Aziz (Çelebi) karakterini canlandıran Fırat Tanış performansıyla izleyicilerin büyük hayranlığını kazandı. İzleyiciler sosyal medyada yaptıkları paylaşımlarla Tanış’ın performansına övgüler yağdırdı.

İlk kısımda kötü bir karakter olarak karşımıza çıkan Aziz, aslında bambaşka bir insan olduğunu gösteriyor. Ve ilk kısımda Aziz’den nefret edenler yorumlarında ikinci kısımda gördükleri farklı bir Aziz karşısında özür diledi.

Bir izleyici duygularını şöyle paylaştı: “Koca dizi , bende tek sizin şok bakışınız ! Gelin Tanış Olalım’da dakikalarca ayakta alkışlamıştık sizi Şimdi bütün ülke ,bütün dünya görecek nefis oyunculuğunuzu. Çok teşekkür ederiz.”

Kulüp dizisinin ikinci sezonuna Aziz karakteri damgasını vurdu! 15

Bir başka izleyici “’Aşk’ dedim; sen nelere kadirsin. Şimdi bitti. Öğlenden beri çok ağır tempoda izlemeye çalıştım. Yine de bitti. Sizler ‘onlar’diniz adeta! Ne güzeldi. Teşekkürler” diye yazdı.

Kulüp dizisinin ikinci sezonuna Aziz karakteri damgasını vurdu! 16

Bir başka izleyici ise Çelebi’deki değişime inanamadığına dikkat çekerek şöyle yazdı: “Nasıl güzeldi… gözlerim dolarak izledim… harikaydınız… çelebinin değişimi beni benden aldı… tebrikler…”

Kulüp dizisinin ikinci sezonuna Aziz karakteri damgasını vurdu! 17

Fırat Tanış’ın performansı ve Kulüp’le ilgili diğer övgü dolu paylaşımlardan bazılarını aşağıda görebilirsiniz.

Kulüp dizisinin ikinci sezonuna Aziz karakteri damgasını vurdu! 18 Kulüp dizisinin ikinci sezonuna Aziz karakteri damgasını vurdu! 19 Kulüp dizisinin ikinci sezonuna Aziz karakteri damgasını vurdu! 20 Kulüp dizisinin ikinci sezonuna Aziz karakteri damgasını vurdu! 21