Ana sayfa Sosyal Medya ‘Aziz’in fragmanı ne zaman yayınlanacak? Murat Yıldırım’ın paylaşımı olay oldu!

‘Aziz’in fragmanı ne zaman yayınlanacak? Murat Yıldırım’ın paylaşımı olay oldu!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İzleyici, Murat Yıldırım, Simay Barlas ve Damla Sönmez’in başrolünde yer aldığı ‘Aziz’ dizisini dört gözle bekliyor. Bir dönem dizisi olan ‘Aziz’ çok yakında Show TV ekranında olacak.

Ekranın yakışıklı oyuncularından Murat Yıldırım, dört yıllık aradan sonra 2020 yılında ‘Ramo’ dizisi ile ekranlara dönüş yapmıştı. Oyuncu, iki sezon süren yapımda büyük bir başarı sergilemişti. Ancak ‘Ramo’nun sona ermesiyle Murat Yıldırım hayranları büyük bir hüsran yaşamıştı. Yeni sezon için oyuncunun ‘Aziz’ dizisiyle anlaşması ise hayranlarını çok mutlu etti.

'Aziz'in fragmanı ne zaman yayınlanacak? Murat Yıldırım'ın paylaşımı olay oldu! 8

Yetenekli oyuncu Damla Sönmez de özellikle ‘Çukur’ dizisinde canlandırdığı ‘Efsun’ karakteriyle hayran kitlesini katlamayı başarmıştı. Çukur’dan hemen sonra ara vermeden ‘Aziz’ dizisiyle anlaşan Damla Sönmez hayranlarını sevindirdi.

Çekimleri uzun süredir devam eden dönem dizisi Aziz, Show TV’de yayınlanacak. Ancak kesin yayın tarihi hakkında hala bir açıklama yapılmadı. izleyici dizinin fragmanını merakla bekliyor. Murat Yıldırım’ın Twitter hesabından yaptığı  aşağıdaki paylaşımı heyecan yarattı.

Murat Yıldırım’ın paylaşımının ardından Twitter’da ‘Aziz’in  fragmanını heyecanla bekleyen izleyiciler de sürprizi ‘fragman’ olarak yorumladı. Dizi hayranları, fragmanın heyecanını yaşadıklarını şu ifadelerle sergiledi:

Hem bir aşk hikayesini hem de bir aile dramını anlatacak olan ‘Aziz’ dizisi 1930’lu yıllarda Hatay’da geçiyor. Hatay’ın Türkiye Cumhuriyeti’ne katılımı öncesinde başlayan hikaye, kurtuluş mücadelesini de ekranlara taşıyacak.

Son derece iddialı bir şekilde gelen ‘Aziz’ dizisi oldukça yüksek bütçeli bir dizi. Öyle ki dizi için Antakya’da özel bir kasaba kuruldu. ‘Aziz’ dizisinin hikayesi şöyle olacak: Antakya’nın en büyük ve tek halı üreticisi olan Payidar ailesinin oğlu Aziz Payidar (Murat Yıldırım) refah ve zenginlik içinde bir hayat sürdürmektedir. Fransız delegesi Mösyö Pierre’in (Fırat Tanış) oğlu Teğmen Andre’yi öldürmesiyle Aziz’in kaderi değişir ve her şeyi bırakıp memleketini terk etmek zorunda kalır.

'Aziz'in fragmanı ne zaman yayınlanacak? Murat Yıldırım'ın paylaşımı olay oldu! 9

Herkes onu öldü zannederken Aziz, iki yıl sonra geri döner. Ancak artık hiçbir şey eskisi gibi değildir. Aziz sahip olduğu her şeyi kaybetmekle kalmamış, Fransız işgali altındaki Antakya bıraktığından daha kötü bir hal almıştır. Üstelik ilk aşkı Dilruba (Damla Sönmez) da amcası Galip Payidar’ın (Ahmet Mümtaz Taylan) oğlu Adem (Güven Murat Akpınar) ile nişanlanmıştır.

Proje tasarımını Necati Şahin’in gerçekleştirdiği, yönetmen koltuğunda Recai Karagöz’ün oturduğu Aziz dizisinin senaryosunu Eda Tezcan yazdı. Dizide Damla Sönmez ve Murat Yıldırım’ın yanı sıra Simay Barlas, Ahmet Mümtaz Taylan, Fırat Tanış, Güven Murat Akpınar, Eren Hacısalihoğlu, Suzan Kardeş, Ayten Soykök, Elif Sönmez ve Füsun Demirel ve Meral Çetinkaya yer alıyor.