Ana sayfa Dizi Haberleri Ve beklenen oldu! Kuruluş Osman’ın gelişi Sadakatsiz’i etkiledi!

Ve beklenen oldu! Kuruluş Osman’ın gelişi Sadakatsiz’i etkiledi!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Yeni sezonda reyting savaşları sürerken her hafta oranlarda yaşanan değişiklik bu heyecanı daha da artırıyor. Nitekim geçen hafta çarşamba akşamının hakimi olan Sadakatsiz’in tahtı, bu hafta Kuruluş Osman’ın başlamasıyla sarsıldı.

Geçen hafta çarşamba gecesi iki dizi arasında mücadele yaşanmıştı: Sadakatsiz ve Kanunsuz Topraklar. Geçen sezon başlayan ve reytinglerde büyük başarı yakalayan Sadakatsiz, geçen hafta ilk bölümüyle reytinglerde iki haneli rakamları gören ilk dizi olmuş ve tüm kategorilerde birinci olarak zaferi elde etmişti.

Kanal D dizisi Sadakatsiz’in yanı sıra çarşamba akşamının bir diğer yıldızı da Fox TV’de yeni yayınlanmaya başlayan Fox TV dizisi Kanunsuz Topraklar’dı. Başrollerinde Uğur Güneş ve Esra Bilgiç’in paylaştığı yeni dizi de reytinglerden çok iyi sonuç elde etmişti.

Ve beklenen oldu! Kuruluş Osman'ın gelişi Sadakatsiz'i etkiledi! 7

Ancak geçen hafta reyting şampiyonu bir başka dizi olan Kuruluş Osman’ın ikinci sezonu henüz yayınlanmaya başlamamıştı. Dolayısıyla ATV dizisi Kuruluş Osman’ın dengeleri değiştirmesi çok büyük bir olasılıktı.

Nitekim bu ihtimal bu hafta gerçekleşti. Bozdağ Film tarafından çekilen ve başrolünde Burak Özçivit’in yer aldığı dizi dün akşam yeni sezon ilk bölümüyle ekrana geldi. Gelmesiyle de reytinglerde dengeyi değiştirdi.

Kuruluş Osman’la birlikte Sadakatsiz tüm kategorilerdeki birinciliğini kaybetti. Ancak yine de çok iyi sonuç elde etti. Buna göre Sadakatsiz Total’de ikinci, AB’de birinci oldu. Kuruluş Osman ise Total’de ikinci, AB’de ise ikincilik elde etti. Yani iki dizi reytingleri adaletli denilebilecek şekilde paylaştı. Ancak bundan sonra ne olacağı şimdi çok büyük merak konusu.