Ana sayfa Dizi Haberleri Usta oyuncu Uğur Yücel yeni projesini belirledi!

Usta oyuncu Uğur Yücel yeni projesini belirledi!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ekranların en usta oyuncularından Uğur Yücel, oynadığı her rolle kalpleri fethetmeyi başarıyor. En son Kırmızı Oda dizisinde izlediğimiz usta oyuncu yeni sezonda yine karşımızda olacak. Üstelik bomba gibi bir diziyle.

64 yaşındaki oyuncu bugüne kadar birçok sinema filmi ve diziye imza attı. İçinde yer aldığı yapımların hepsi adından söz ettirdi, canlandırdığı her karakterde oyunculuk yeteneğini konuşturdu. Projelerindeki seçiciliğiyle bilinen ve çok sık ekrana gelmeyi tercih etmeyen usta oyuncu yeni projesini belirledi.

Bugüne kadar Hırsız Polis, Canım Ailem, Aramızda Kalsın, İçerde, Karanlıkta Koşanlar gibi birçok unutulmaz diziye imza atan Uğur Yücel’i en son Kırmızı Oda’da Vahit, Netflix’te yayınlanan Fatma dizisinde de yazar karakteriyle izlemiştik.

Usta oyuncu Uğur Yücel yeni projesini belirledi! 7

Dizilerde çok sık yer almak yerine projelerinde çok seçici davranan usta oyuncu bu sezonda ekranda olacak. Uğur Yücel, ATV’nin çok sevilen dizisi Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın oyuncu kadrosunda yer alacak.

Yedinci sezonuyla ekrana gelmeye hazırlanan ve başrolünde Oktay Kaynarca’nın yer aldığı Eşkiya Dünyaya Hükümdar olmaz Uğur Yücel’le birlikte 11 oyuncuyu daha kadrosuna kattı. Dizinin yeni sezonunda Uğur Yücel’in yanı sıra Tardu Flordun, Ragıp Savaş, Burcu Binici, Hazım Körmükçü, Nurseli İdiz, Yosi Mizrahi, Serdar Deniz, Levent Ülgen, Servet Pandur, Eren Vurdem, Alara Turan da karşımıza çıkacak.

Kadrosuna kattığı güçlü oyuncularda yoluna emin bir şekilde ilerleyen Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yeni sezonda da reyting başarısını sürdürmesi bekleniyor.