Ana sayfa Dizi Haberleri Aziz’in yıldızı Murat Yıldırım’dan hayranlarına hafta sonu mesajı!..

Aziz’in yıldızı Murat Yıldırım’dan hayranlarına hafta sonu mesajı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV’de yeni sezonda yılın dikkat çekici dönem dizilerinden biri olarak yayınlanmaya başlanan Aziz’de Murat Yıldırım’ın canlandırdığı ‘Aziz’ karakterini izleyici kısa sürede sevdi.

Cuma akşamlarının sevilen dizisi Aziz de Murat Yıldırım’a baş rollerde Simay Barlas ile Damla Sönmez eşlik ediyor. Hem aşk hem de Hatay’ın Türkiye Cumhuriyeti’ne katılma mücadelesindeki kahramanlıkların sergilendiği Aziz dizisi, izleyicilerden büyük ilgi görüyor.

Murat Yıldırım, instagram hesabından yaptığı son paylaşımda takipçilerine ‘İyi hafta sonları’ diledi. Oyuncu dizi setinde canlandırdığı ‘Aziz’ karakterinin kıyafetiyle fotoğraflarını paylaştı.

Aziz'in yıldızı Murat Yıldırım'dan hayranlarına hafta sonu mesajı!.. 9

Instagram’da 4 milyon takipçisi bulunan oyuncunun fotoğrafları hayranları tarafından kısa sürede beğeni yağmuruna tutuldu.

Murat Yıldırım’ın hayvan sevgisini de yansıttığı fotoğrafları çok sayıda yorum aldı. Oyuncunun hayranları paylaşıma; ‘Heybete bak maaşallah’, İşte şimdi gerçekten hafta sonları oldu! gibi pek çok yorumda bulundular.

Aziz'in yıldızı Murat Yıldırım'dan hayranlarına hafta sonu mesajı!.. 10

Bugüne kadar; Asi, Suskunlar, Aşk ve Ceza, Fırtına ve Ramo gibi çok izlenen pek çok yapımda rol alan ve sadece Türkiye’de değil dünyanın dört bir yanında hayranı bulunan oyuncu sosyal medyayı çok aktif olarak kullanmıyor.

Bu sebeple oyuncu zaman zaman böyle paylaşımlar yaptığında hayranları da fazlasıyla mutlu oluyor. Aziz’in bu akşam yayınlanacak yeni bölümünde izleyiciyi yine etkileyici sahneler bekliyor.

Aziz'in yıldızı Murat Yıldırım'dan hayranlarına hafta sonu mesajı!.. 11