Ana sayfa Dizi Haberleri Kardeşlerim dizisinden sevilen bir karakter ayrılıyor, bir aşk daha yarım kalacak!

Kardeşlerim dizisinden sevilen bir karakter ayrılıyor, bir aşk daha yarım kalacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kardeşlerim isimli atv dizisi Cumartesi akşamları yayınlanıyor ve izleyiciler de her bölümü büyük bir dikkatle takip ediyor. Dizide genç isimler ile tecrübeli oyuncuların bir arada yer almaları da dikkatleri çekiyor.

Genç oyuncuların üst üstü ödüller alması ile Kardeşlerim dizisi son dönemin en iyi oyunculuk okullarından birisi oldu… Bu genç isimlerden birisi de Nilsu Yılmaz. 2001 yılında dünyaya gelen oyuncu, henüz 21 yaşında ve bugüne kadar eyr aldığı projelerdeki başarısı ile biliniyor.

Cemile karakteri ile dizide yer alan Nilsu Yılmaz, 38. bölüm itibariyle diziye veda edecek. Gelen haberler Cemile karakterinin hikayesi bittiği için diziden ayrılacağı yönünde.. 37. bölümü 29 Ocak Cumartesi günü yayınlanacak olan diziden gelecek hafta ayrılacak olan oyuncu, hayranlarını da üzecek.

Berk Ali Çatal’ın canlandırdığı Tolga karakteri ile Cemile’nin aşka doğru adım adım ilerleyişleri dizinin hayranlarını çok memnun etmişti. Son dönemde öne çıkan Cemile karakterinin hikayesinin burada bitecek olması Tolga’nın da büyük bir hayal kırıklığı yaşamasına neden olacaktır.

Kardeşlerim dizisinde beklenen bir aşkın daha yarım kalacağını gösteren bu ayrılık zamansız yaşanacak.
Mimar Sinan Güzel Sanatlar Fakültesi’nde tiyatro bölümünde okumakta olan genç oyuncu ise Kardeşlerim projesi sayesinde daha geniş bir hayran kitlesine ulaşmayı başardı.