Ana sayfa Dizi Fragmanları Kulüp’ün yeni bölümlerinin yayın tarihi belli oldu! Dizi çok acı bir tarihi olaya değinecek!

Kulüp’ün yeni bölümlerinin yayın tarihi belli oldu! Dizi çok acı bir tarihi olaya değinecek!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay- İlk sezonuyla çok beğenilen Kulüp dizisinin ikinci sezon yayın tarihi belli oldu. Netflix’te yayınlanan dizinin ikinci kısım tanıtım filmi de yayılandı. Kulüp dizisi yeni sezonda çok önemli bir tarihi olaya değinecek.

Başrollerinde Gökçe Bahadır, Fırat Tanış, Salih Bademci, Metin Akdülger, Barış Arduç’un paylaştığı Kulüp dizisinin ilk sezonu kısa süre önce yayınlanmış ve herkes tarafından çok beğenilmişti. Matilda ve kızı Raşel’in hikayesinin ardında 1950’li yıllarda İstanbul’da yaşayan azınlıkların hayatını anlatan Kulüp dizisi bugüne kadar çekilmiş en başarılı dönem dizilerinden biri olarak kabul edildi.

Kulüp dizisinin yeni bölümlerinin yayın tarihi Netflix tarafından açıklandı. Yapılan açıklamada yeni bölümlerin 6 Ocak’ta yayınlanacağı belirtildi. Duyuruyla birlikte yeni bölümlerin tanıtım filmi de paylaşıldı.

Tanıtım filminde görüyoruz ki Raşel ve Matilda cephesinde işler daha da karışıyor. Salih Bademci’nin canlandırdığı şarkıcı Selim Songür ününe ün katarken yaşadığı ruhsal hezeyanlar damgasını vuruyor. Yeni bölümlerde, Türk tarihinin kanayan yaralarından biri olan 6-7 Eylül olaylarına da değiniliyor.

6-7 Eylül 1955’te İstanbul’da yaşayan Rum azınlığa karşı düzenlenen saldırıda, Beyoğlu’nda bulunan azınlık dükkanları ve işyerleri ateşe verilerek yağmalanmıştı. Olaylarda onlarca kişi de hayatını kaybetmişti.

Salih Bademci’nin, canlandırdığı şarkıcı Selim Songür karakteriyle oyunculuktaki yeteneğini zirveye çıkardığı dizi, dönemi çok başarılı bir şekilde yansıtan kostüm ve dekorlarıyla da büyük beğeni toplamıştı. Dizide Raşel karakterini canlandıran genç oyuncu Asude Kalebek de daha ilk dizisinde gösterdiği başarılı performansla izleyicilerden tam not almıştı.