Ana sayfa Sosyal Medya Baba dizisinde Haluk Bilginer’in varlığı, Tolga Sarıtaş için hem şans hem de şanssızlık

Baba dizisinde Haluk Bilginer’in varlığı, Tolga Sarıtaş için hem şans hem de şanssızlık

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Baba dizisiyle Tolga Sarıtaş’ın ekrana geri dönüşü hayal edildiği gibi olmadı! Tolga Sarıtaş hayranları heyecanla Baba dizisini bekledi. Salı akşamı da ilk bölüm yayınlandı ve milyonlarca izleyici de Show TV’nin başındaydı… Baba dizisinde Haluk Bilginer gibi çok üst düzey bir yeteneğin yer alması, başrolde yer alan Tolga Sarıtaş için bir fırsat olduğu kadar bir de handikap oldu…

Sette Haluk Bilginer gibi usta bir isimden çok şey öğrenecek olan Tolga Sarıtaş, yeteneklerini geliştirme sürecinde bu deneyimden fazlasıyla faydalanacak. Bu noktada genç oyuncu bir hayli şanslı görünüyor. Ancak hikayeyi izleyenler arasında Haluk Bilginer için gelenlerden daha çok Tolga Sarıtaş hayranları bulunduğu da biliniyor.

Baba dizisinde Haluk Bilginer'in varlığı, Tolga Sarıtaş hem şans hem de şanssızlık 67

1991 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Tolga Sarıtaş, Muhteşem Yüzyıl dizisindeki Şehzade Cihangir karakteri ile çok beğenilmişti. Güneşin Kızları dizisindeki Ali karakteri ile gençler arasında çok popüler olan Sarıtaş, Söz dizisiyle ile kariyerinin en büyük çıkışına imzasını attı.

Geçen sezon Arıza dizisinin ardından yeniden bir dram ve aksiyon işinde izlediğimiz Tolga Sarıtaş, Baba dizisinde Kadir Saruhanlı karakteri ile dönüş yaptı. Ancak genç oyuncunun hayranları ilk bölümde Haluk Bilginer’in muhteşem performansının gölgesinde kalan bir Tolga Sarıtaş gördü.

Televizyon eleştirmenlerinden Sina Koloğlu da bu durumu instagram hesabındaki bir yorumuyla ortaya koydu. “Baba bir Haluk Bilginer dizisi mi?” başlığını paylaşan Sina Koloğlu, usta oyuncuya dikkat çekti.

Baba dizisinde Haluk Bilginer'in varlığı, Tolga Sarıtaş hem şans hem de şanssızlık 68

Sina Koloğlu, şu yorumuyla dikkatleri çekti:

“Yorumlar; ‘Ne oynuyor Haluk Bilginer’… Bizim rock aleminde konuşulur ‘Adam ne gitar çalıyor?. Peki ya çaldığı grup? Arka sağlam değilse hikaye. ‘Baba’ dizisinde Bilginer oynuyor ama ona eşlik eden mesela bir oğul Tolga Sarıtaş damga vurmadı mı? Ayda Aksel var, Hakan Kurtaş, Bihter Dinçel, Tamer Rumeli, Deniz Hamzaoğlu, Beril Pozam ve daha fazlası… Ekip iyi yani ve oynuyor. Konu ilk bölüm ne olacak dedirtiyor. Çok uzun gider mi? Çok uzun değil uzun olabilir gidişat.”

Sina Koloğlu, Baba dizisinde Haluk Bilginer’in öncülüğünde iyi bir ekibin bir araya geldiğini ve hikayenin de ilgi çekici olduğunu belirtiyor.

Haluk Bilginer gibi bir ustanın karşısında en önemli ve dizinin sürükleyici karakterini canlandırmak Tolga Sarıtaş adına da büyük bir sınav.

Hayranları genç oyuncudan yeni bölümlerde daha iyi performanslar bekleniyor. Zira, kabul etmek gerekir ki, Haluk Bilginer’in karşısında oynamak hiç de kolay bir iş değil..