Ana sayfa Sosyal Medya Baba dizisine katılan Özge Yağız’dan partnerine ince mesaj!

Baba dizisine katılan Özge Yağız’dan partnerine ince mesaj!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Özge Yağız, Kanal 7 ekranında yayınlanan Yemin dizisinin ilk iki sezonundaki başarısıyla parladı. Oyuncu daha sonra diziden ayrıldı ve ana akım televizyon kanallarındaki dizileri gündemine aldı.

Sol Yanım isimli dizi ile Star TV ekranında geçen sezon izlediğimiz oyuncu, bu sezonun başında ise Show TV’de yayınlanan İçimizden Biri isimli dizide başrolde bulundu… Kısa sürede hızlı bir popülerlik süreci yaşayan oyuncu bunu hem yeteneklerine hem güzelliğine hem de insanı özelliklerine borçlu.

Naif bir kişiliği bulunan oyuncunun, sevgi dolu sözleri de onu sosyal medyada bir hayli popüler hale getirdi. Dizilerdeki başarılı diksiyonu, ayrıca da etkili oyunculuğu ile öne çıkan Özge Yağız, şimdi de Baba isimli yeni Show TV dizisiyle izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Tolga Sarıtaş ve Haluk Bilginer’in başrolündeki dizide, eşinden boşanmış ve büyük acılar yaşayan Büşra isimli karakteri canlandıracak olan oyuncu, hayranları tarafından merakla bekleniyor. Büşra karakteri, Tolga Sarıtaş’ın canlandıracağı Kadir’in de kız kardeşi olacak.

Baba dizisine katılan Özge Yağız'dan partnerine ince mesaj! 7

2016 yılındaki Adını Sen Koy dizisindeki Zehra karakterinden bu yana 5 yılda etkili bir kariyer oluşturan Özge Yağız, birlikte çalışacağı partnerlerinde en çok vicdanlı olmasını istiyor.

Vicdanlı olmayan birisiyle çalışmanın nasıl olacağını bilemediğini söyleyen oyuncu, Özge Özder’in youtube kanalındaki sohbetinde dikkat çeken sözler söyledi.

Gerekirse yoğun çalışmaktan kaçınmayacağını anlatan Özge Yağız, partnerlerinin mutlaka vicdan sahibi olması gerektiğini anlattı.

İşte oyununun sözleri: “Önce iyi bir insan olun, ben vicdansız birisiyle yapamam. Önce birinin o vicdana sahip olması lazım. Vicdan bizi biz yapan şey. O yüzden lütfen iyi bir insan olsun. Her türlü çekeriz o sahneyi, köpek gibi çalışırız çekeriz o sahneyi.”