Ana sayfa Sosyal Medya Mahkum’daki savcı Tahir rolüyle Anıl İlter tartışmanın ortasında kaldı!

Mahkum’daki savcı Tahir rolüyle Anıl İlter tartışmanın ortasında kaldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Dizilerdeki adalet kavramının öne çıkmaya başlaması ile birlikte Yargı ve Mahkum dizileri bu anlamda dikkat çeken yapımlar oldu. Yargı dizisinde hem Savcı Ilgaz olarak Kaan Urgancıoğlu hem de Savcı Pars olarak Mehmet Yılmaz Ak çok konuşulan isimler…

Savcılık mesleğine yönelik olarak ilginin artışını da sağlayan Yargı dizisinden sonra şimdi de Mahkum’un savcıları gündem oluyor… İdealist bir Cumhuriyet savcısı olan Fırat Bulut karakterinde Onur Tuna’yı izliyoruz. Dizide ayrıca Savcı Tahir rolünde de Anıl İlter var…

Sen Çal Kapımı dizisinde eğlenceli kişiliği ile Engin karakterini başarıyla canlandıran Anıl İlter, Mahkum dizisinde adeta kendini aştı. Oyuncu, bu sefer ciddi ve dram içerikli bir rolde bulunuyor. Oysa ki hayranları ünlü oyuncuyu eğlenceli haliyle biliyor ve ekrandaki ciddi tavırlarına alışmakta zorlanıyor.

Mahkum'daki savcı Tahir rolüyle Anıl İlter tartışmanın ortasında kaldı! 7

Savcı Tahir rolünde Anıl İlter’i izleyenler adeta ikiye bölündü. Kimi dizi hayranları karakteri beğenmediklerini ve Anıl İlter’in de yakışmadığını belirten yorumlar yapıyor.

Kimi izleyiciler ise Anıl İlter’i beğeniyor ama Tahir karakterinin yaptıklarına çok kızıyor. Ters köşe bir karakter ile izleyicilerin karşısına çıkan Anıl İlter, twitter ortamında da çok konuşuldu.

Hem eleştirilen hem de övgüler alan Anıl İlter, Mahkum dizisi ile birlikte izleyicileri fazlası ile şaşırtmışa benziyor.

Mahkum dizisinin en sevilmeyen karakterlerinden birisinin de Savcı Tahir olması, Anıl İlter’in aslında oyunculuk yeteneği konusunda bir başarı göstergesi olarak da kabul edilebilir.