Ana sayfa Dizi Haberleri Baba dizisinin hikayesi, Tolga Sarıtaş’ın sözünü doğruluyor!

Baba dizisinin hikayesi, Tolga Sarıtaş’ın sözünü doğruluyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranında yakın zaman içinde başlaması beklenen Baba dizisi izleyiciler tarafından çok merak ediliyor. Dizinin başrolünde Tolga Sarıtaş’ın yer alması hayranlarını bir hayli heyecanlandırdı.

Geçen sezon Arıza dizisinde başarılı bir aksiyon performansı ortaya koyan oyuncu, yeni dizisinde de benzer bir rolle hayranlarının karşısına çıkacak. Haluk Bilginer’in de başrolde yer alması dizinin ne kadar güçlü gelmekte olduğunu anlatıyor.

Tolga Sarıtaş, kendisine Baba dizisi sorulduğu zaman çok geniş bir kadroya sahip olacağını söyleyerek aslında hikayenin derinliğine yönelik bir mesaj vermişti.

Tolga Sarıtaş’ın hikayenin derinliğini anlatan mesajını doğrulayan şekilde diziye üst üste yeni isimler katılıyor. Birbirinden önemli oyuncuların buluşmakta olduğu Baba dizisinin hem oyuncu kadrosu hem de hikayesi dikkatleri çekiyor.

Baba dizisinin hikayesi, Tolga Sarıtaş'ın sözünü doğruluyor! 7

Deniz Hamzaoğlu, Özge Yağız ve Hakan Kurtaş’ın da diziye katılması ile birlikte ekip iyice genişledi. Daha önce de; Özge Özacar, Taner Rumeli, Zeynep Tuğçe Bayat, Ayda Aksel, Beril Pozam, Bihter Dinçel, Damlasu İkizoğlu, Oktay Çubuk isimleri açıklanmıştı.

Baba dizisinin hikayesinin detayları da yavaş yavaş ortaya çıkıyor. Ekin Atalar ile birlikte Gökhan Horzum’un hikayeyi yazması, ne kadar derinlikli bir senaryonun gelmekte olduğunu anlatan bir başka durum… 4 sezon süren ve milyonlarca izleyiciyi kendisine hayran bırakan Çukur dizisinin derinlikli ve özel hikayesini yazan kişi de Gökhan Horzum idi.

Kalabalık oyuncu kadrosu aynı zamanda birçok yan karakterin de öne çıkacağını anlatıyor. Haluk Bilginer’in canlandıracağı Emin Saruhanlı yıllardır kardeşi Mehmet Ali ile görüşmemektedir. Ancak yaşanan bir uçak kazası sonrası her şey değişecek. Kardeşinin ölümü ile sarsılan Emin Saruhanlı, önemli kararlar alacak. Hayatında yeni bir dönemin başlaması ile birlikte Emin karakterinin değişimi heyecanı artıracak.

Mehmet Ali’nin iş yaşamına dahil olan insanlar ile Emin Saruhanlı’nın nasıl mücadele edeceği merak konusu… Bir de Kadir Saruhanlı karakterinde Tolga Sarıtaş yer alacak. Büşra Saruhanlı ve Yaşar Saruhanlı karakterleri de hikayede önemli bir rol oynayacak. Büşra olarak Özge Yağız ve Yaşar olarak da Deniz Hamzaoğlu dizide yer alacak.

Kadir, Büşra ve Yaşar kardeş ve her birinin hikayesi de izleyicileri derinden etkileyecek. Bir de ileride İlhan karakterinde Hakan Kurtaş’ı izleyeceksiniz. İlhan ile Büşra’nın yakınlaşması da dizinin bir başka önemli detayı olacak.