Ana sayfa Dizi Haberleri Camdaki Kız dizisinin büyük başarısı, dramatik düşüşü gölgeledi!

Camdaki Kız dizisinin büyük başarısı, dramatik düşüşü gölgeledi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Aralık ayının son haftasında diziler arasındaki perşembe rekabetinde ilginç bir durum ortaya çıktı. Fox TV’nin yeni dizisi Mahkum o kadar başarılı bir çıkışa imza attı ki, reytinglerde birincilik elde ederek en güçlü rakibi Camdaki Kız’ın önüne geçti.

Aslında böyle bir durum bu kadar erken beklenmiyordu. 30 Aralık Perşembe akşamı yaşanan bu gelişme ile birlikte artık Mahkum dizisinin perşembe akşamları birincilik elde edebileceği de netleşmiş oldu.

Camdaki Kız dizisi daha önceki haftalarda çift haneli reytinglere ulaşabiliyor iken, artık bunu başaramıyor… Ancak dizi hala medyada en çok konuşulan yapım olmayı sürdürüyor.

Medya Takip Merkezi’nin Aralık ayının son haftasını kapsayan araştırmasında reytingleri düşen ve zirveyi kaybeden Camdaki Kız dizisi, medya yansımasında ise açık ara birinci durumda bulunuyor.

27 Aralık ile 2 Ocak haftasını araştıran Medya Takip Merkezi verilerine göre Camdaki Kız dizisi için toplamda 2264 haber yapıldı. Hem yazılı hem görsel hem de internet medyasını kapsayan bu araştırmada Kanal D dizisinin ne kadar etkili olduğu görülebiliyor.

İkinci sırada TRT1’in sevilen dizisi Masumlar Apartmanı var ve toplamda 1588 haber ile bu konumu elde etti. Yani Camdaki Kız dizisi birinciliği açık ara farkla kazandı.

Kanal D’nin büyük beğeni toplayan ve ikinci sezonda da hikayesiyle derinden sarsan Camdaki Kız dizisinin ne kadar çok konuşulduğu ve reytinglerdeki bu düşüşün de ne kadar dramatik olduğunu bu verilerden anlaşılıyor.