Ana sayfa Dizi Haberleri Annemizi Saklarken dizisi tanıtım fırsatı buldu ama reytingi bulamadı!

Annemizi Saklarken dizisi tanıtım fırsatı buldu ama reytingi bulamadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranında yayınlanan Annemizi Saklarken dizisi, son dönemde basında en çok haberleri çıkan ilk 10 diziden birisi oldu.

Star TV’nin yeni sezonda büyük bir iddia ile ortaya çıkardığı dizi ne yazık ki, reytinglerde bunu başaramadı. Düşük gelen oranlar sonrasında kanal yönetiminin ne yapacağı merakla bekleniyor. 5 Ocak Çarşamba günü beşinci yeni bölümü yayınlanacak olan dizinin başrollerinde Hande Doğandemir, Kutsi ve Yeşim Ceren Bozoğlu bulunuyor.

Annemizi Saklarken dizisi, Medya Takip Merkezi’nin yaptığı araştırmaya göre 27 Aralık ile 2 Ocak tarihleri arasındaki hafta boyuncu en çok konuşulan ilk 10 diziden birisi olmayı başardı. Yazılı, görsel ve internet medyasında dizi hakkında toplam 555 haber yapıldı.

Annemizi Saklarken dizisi tanıtım fırsatı buldu ama reytingi bulamadı! 1

İlk 10 içinde yer alan diğer tüm diziler iyi reytingler alırken, düşük reyting almasına rağmen medyada en çok destek bulan yapımlardan birisi de Annemizi Saklarken oldu.

Bu avantajına rağmen dizinin bir türlü izleyicilerin ilgisini çekemediği gerçeği de ortada duruyor. Beşinci bölümde de yükseliş gelmezse Star TV’nin muhtemelen final kararı almasına kimse şaşırmayacaktır.

İşte Medya Takip Merkezi’nin araştırmasına yansıyan ve son haftanın en çok konuşulan dizileri listesi:

Annemizi Saklarken dizisi tanıtım fırsatı buldu ama reytingi bulamadı! 2