Ana sayfa Dizi Haberleri Baba dizisinin oyuncu kadrosu, Tolga Sarıtaş’ın dediği gibi çıktı!

Baba dizisinin oyuncu kadrosu, Tolga Sarıtaş’ın dediği gibi çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Baba isimli dizi ile birlikte yeni bir Ay Yapım dizisi daha izleyicilerle buluşacak. Ay Yapım’ın bugüne kadar dizi sektörüne kazandırdığı yapımları bilenler için Baba dizisi heyecan ile beklenen çok özel bir dizi olarak gözüküyor.

Tolga Sarıtaş hayranlarının gelişmeleri merakla beklediği dizinin başrolünde Haluk Bilginer’in de olması çok önemli bir kazanım olarak görülüyor. Baba dizisinin hikayesini Ekin Atalar ile birlikte Gökhan Horzum yapıyor. Çukur dizisinin 4 sezon süren muhteşem performansının yaratıcısı olan Gökhan Horzum’un çok başarılı bir hikaye ortaya çıkaracağından herkes emin.

Dizinin en dikkat çeken detayı ise geniş bir oyuncu kadrosunun bulunması. Yani birçok yan karakter var ve hepsinin kendi hikayeleri ile birlikte Baba dizisi çok geniş yelpazeli bir hikaye kurgusu ile izleyicilerin karşısına çıkacak. Tolga Sarıtaş dizinin kadrosunun çok geniş olacağını ve iyi isimlerden kurulacağını söylemişti. Oyuncunun söylediği gibi geniş bir kadro ortaya çıkartıldı.

Diziye her hafta yeni isimler dahil olmaya devam ediyor. Yönetmen Çağrı Bayrak’ın titizlikle hazırlıklarını yaptığı dizinin kadrosunda şu ana kadar ortaya çıkan isimler şöyle: Haluk Bilginer, Ayda Aksel, Tolga Sarıtaş, Deniz Hamzaoğlu, Özge Yağız, Nihan Okutucu, Tolga Sala, Beril Pozam, Hakan Kurtaş, Bihter Dinçel, Zeynep Tuğçe Bayat, Taner Rumeli, Damlasu İkizoğlu…

Bu isimlere bakıldığı zaman hem yetenekli ve tecrübeli isimlerin hem de gençlerin bir arada olduğunu görebilirsiniz.

Hikayede yine etkili bir rolde yer alacak isim ise Begüm Akkaya olacak. Diziye en son katılan isim olarak ortaya çıkan oyuncu, Vildan isimli karakteri canlandıracak.

Vildan ile İlhan karakterleri dizide birbirleriyle etkileşim halinde bulunacak. Hakan Kurtaş’ın canlandıracağı İlhan, izleyiciye duygu seli yaşatırken hayalinde konuştuğu kişi ise Vildan olacak.