Ana sayfa Sosyal Medya Ünlü oyuncu Hazal Kaya’dan ikinci çocuk açıklaması!..

Ünlü oyuncu Hazal Kaya’dan ikinci çocuk açıklaması!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-  Ünlü oyuncu Hazal Kaya 2 yıldır birlikte olduğu meslektaşı Ali Atay ile 2019 yılında evlendi. Çift, aynı yıl oğulları Fikret Ali’yi kucağına aldı.

Benden Ne olur? adlı sinema filmi 14 Ocak Cuma günü vizyona girecek olan Hazal Kaya, Hürriyet Gazetesi’nden Hakan Gence’ye verdiği röportajda, eşi ve oğluyla ilişkisine dair özel hayatıyla da ilgili samimi açıklamalarda bulundu.

Eşi Ali Atay’a ilk görüşte aşık olduğunu söyleyen Hazal Kaya, “Ali, ne kadar parlak bir zekâ olduğuyla, birikimiyle, başarısıyla, o güne kadar yaptıklarıyla asla ilgilenmiyordu. Bunları  ciddiye almadan ama bunları kullanarak yapmak istediklerinin, hayattan zevk almanın peşindeydi. Hadi gel çarpılma!” açıklamasıyla dikkat çekti.

Hazal Kaya, ‘Evlilik ve imza neleri değiştiriyor?’ sorusuna ise şu şekilde cevap verdi; ” Manitalıktan çıkıp bir kuruma dahil olma hali başta bir sarssa da manitalığa tekrar dönmek toparlıyor ilişkiyi.”

Ünlü oyuncu Hazal Kaya'dan ikinci çocuk açıklaması!.. 8

Hazal Kaya, oğlu Fikret Ali dünyaya geldikten sonra hayatlarındaki değişimi ise şu sözlerle anlattı;  “Hayatta en sevdiğimiz canlıyı birlikte önce hayatta tutmaya çalıştık, şimdi de ona büyük mutlulukla eşlik etmeye çalışıyoruz. Neresinden baksan zor bir süreç. Çok da tatlı atlattık o ilk adaptasyon sürecini.

Birbirimizi hiç anne-baba olarak görmemiştik haliyle, bu görevin bize getirdiklerini de büyük bir özenle anlamaya çalıştık. Günün sonunda ben Ali’nin babalığına da kocalığına da ayrı âşık oldum.”

Ünlü oyuncu Hazal Kaya'dan ikinci çocuk açıklaması!.. 9

Hazal Kaya, pimpirikli, evhamlı bir anne olacağını zannederken öyle olmadığını söyleyerek;”Tam tersi oldu. Burada Ali’nin yerine de konuşmuş olacağım ama bire bir aynı yerden bakıyoruz mevzuya.

Fikret’le ilgili planladığımız hiçbir şey yok. Nasıl mutlu olacaksa öyle yaşasın, meraklarının peşinden koşsun, kendine sınırlar koymasın, hep yanında olduğumuzu bilsin yeter.” dedi.

İkinci kez anne olmak istediğini de belirten oyuncu, “Oğlumun kardeşle büyümesini  çok istiyorum” açıklamasını yaptı.