Ana sayfa Dizi Haberleri Baba, Süslü Korkuluk, Üç Kız Kardeş ve Oğlum! Dört yeni diziyle reyting dengeleri değişecek!

Baba, Süslü Korkuluk, Üç Kız Kardeş ve Oğlum! Dört yeni diziyle reyting dengeleri değişecek!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Televizyon izleyicileri çok yakında dört yeni diziyle tanışacak. Hepsi de çok iddialı oyuncu kadrosuyla gündeme gelen Baba, Süslü Korkuluk, Üç Kız Kardeş ve Oğlum dizileri reytinglerde dengeleri alt üst edecek.

İzleyiciler heyecanlı… Zira çok yakında dört yeni dizi ekrana gelecek. Dizilerin dördü de çok iddialı oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. Çarpıcı hikayelere sahip bu dört diziyi gelin yakından tanıyalım.

Baba dizisi Show TV’de ekrana gelecek. Kadroda Türk sinema ve dizi dünyasının iki duayen ismi olan Haluk Bilginer ve Ayda Aksel bir araya geldi. Yönetmenliğini Çağrı Bayrak’ın üstlendiği Baba dizisinin bir iddialı oyuncusu da Tolga Sarıtaş. Bir ailenin dramatik hikayesinin anlatılacağı dizi, son dönemin parlak genç oyuncularından oluşan kadrosuyla dikkat çekiyor. Çukur’un senaristi Gökhan Horzum tarafından kaleme alınan dizide Özge Yağız, Deniz Hamzaoğlu, Taner Rumeli, Zeynep Tuğçe Bayat, Damlasu İkizoğlu, Bihter Dinçel, Özge Özacar ve Hakan Kurtaş gibi önemli isimler yer alıyor.

Baba, Süslü Korkuluk, Üç Kız Kardeş ve Oğlum! Dört yeni diziyle reyting dengeleri değişecek! 9

Çağatay Ulusoy’un başrolünde yer aldığı Süslü Korkuluk dizisi gündemi şimdiden altüst etti. OGM Pictures tarafından TV8 için çekilecek dizinin yönetmeni Hayat Şarkısı, Hercai, Karadayı gibi dizilere imzasını atan Cem Karcı. Henüz başrol kadın oyuncusu belli olmayan dizi için Alina Boz ve Hafsanur Sancaktutan’ın adı geçiyor.

Baba, Süslü Korkuluk, Üç Kız Kardeş ve Oğlum! Dört yeni diziyle reyting dengeleri değişecek! 10

İclal Aydın’ın aynı adlı kitabından uyarlanan Üç Kız Kardeş dizisi ise Kanal D ekranında izleyiciyle buluşacak. Dizi, Ayvalık’ta sakin bir hayat süren anne ve babanın üç kızı ile olan hayatlarının değişimini konu alacak. Süreç Film tarafından çekilecek dizide İclal Aydın anne karakterini canlandıracak. Türkan, Dönüş ve Derya karakterleri için ise Özgü Kaya, Almila Ada ve Melisa Berberoğlu ile anlaşma yapıldı. Dizide ayrıca Reha Özcan ve Berker Güven var.

Baba, Süslü Korkuluk, Üç Kız Kardeş ve Oğlum! Dört yeni diziyle reyting dengeleri değişecek! 11

Oyuncu kadrosuyla dikkat çeken bir başka dizi de Oğlum. Show TV’de yayınlanacak dizide üç güçlü kadın oyuncu Canan Ergüder, Songül Öden ve Nihal Yalçın rol alıyor. Dizinin erkek oyuncu kadrosu da Feyyaz Duman, Timur Acar, Serhat Teoman ve Kubilay Aka’dan oluşuyor. Ay Yapım imzalı dizinin yönetmeni ise Kara Para Aşk’a imzasını atan Ahmet katıksız.