Ana sayfa Sosyal Medya Sadakatsiz’in Asya’sı Cansu Dere’den ünlü sporcuyla beraber çok konuşulacak poz!..

Sadakatsiz’in Asya’sı Cansu Dere’den ünlü sporcuyla beraber çok konuşulacak poz!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’de ikinci sezonuyla ekrana gelmeye devam eden Sadakatsiz dizisinde canlandırdığı ‘Asya’ rolüyle büyük beğeni toplayan Cansu Dere, instagram hesabından yaptığı son paylaşımında çok konuşulacak bir poza imza attı.

Yılda sadece dört kez yayınlanan Magnet Quarterly Dergisi için objektif karşısına geçen güzel oyuncu, Dünya Eskrim Şampiyonu Miles Chamley – Watson ile poz verdi.

Miles Chamley -Watson, uzun boyu ve dövme kaplı vücuduyla bir eskrim sporcusundan daha çok bir mankeni andırıyor. Eskrimin Süpermen’i olarak da anılan ünlü sporcu ile poz veren Cansu Dere nefesleri kesti.

Sadakatsiz'in Asya'sı Cansu Dere'den ünlü sporcuyla beraber çok konuşulacak poz!.. 7

Yılda dört kez yayınlanan ve her sayısında farklı bir temaya odaklanan Magnet Quarterly’nin yeni sayısının tema konusu ‘Kusursuzluk’ oldu.

Birlikte objektif karşısına geçen Cansu Dere ile Miles Chamley-Watson kusursuzluğu sembolize ettiler. Fotoğrafı instagram hesabından yayınlayan oyuncunun paylaşımına Selma Ergeç ve Nur Fettahoğlu gibi ünlü isimler de yorum yaptı.

Oyuncunun bazı takipçileri ise Sadakatsiz dizisindeki partneri Caner Cindoruk’un canlandırdığı ‘Volkan’ karakterini hatırlatarak, ‘Volkan görmesin’ şeklinde esprili yorumlarda bulundu. Cansu Dere’nin paylaşımı kısa sürede yüzlerce yorum ve binlerce beğeni aldı.

Özel hayatıyla gündemde olmayı sevmeyen Cansu Dere sosyal medyayı da çok aktif olarak kullanmıyor ancak oyuncu, son paylaşımı ve pozlarıyla gündem olacağa benziyor.