Ana sayfa Sosyal Medya Pelin Karahan’ın annesinin gençliğine benzerliği hayranlarını şaşırttı!..

Pelin Karahan’ın annesinin gençliğine benzerliği hayranlarını şaşırttı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-Ünlü oyuncu Pelin Karahan, iki sezon boyunca rol aldığı ve TRT1 ekranlarında sevilerek izlenen Kıbrıs Zafere Doğru dizisinin çekimlerini tamamladı. Dizi çekimleri için Kıbrıs’ta bulunan oyuncu İstanbul’a döndü.

Boş zamanlarında sık sık iki oğluyla vakit geçiren ve bu anları instagram hesabından takipçileriyle paylaşan oyuncu, annesinin doğum gününü de instagram hesabından yaptığı paylaşımla kutladı. Annesi Nural Koçyiğit’in gençlik fotoğraflarını paylaşan oyuncunun annesine olan benzerliği takipçilerini şaşırttı.

Pelin Karahan'ın annesinin gençliğine benzerliği hayranlarını şaşırttı!.. 10

Pelin Karahan paylaşımında annesine olan duygularını şu sözlerle ifade etti; “Taş bebek 60 oldu bugün… Hep diyorum yine derim, elim kolum her şeyim canım Annem. Çok şey diyesim var ama gerçekten kelimeler yetersiz sana… bizi, seni bilenler bilir zaten güzelliğin, neşen, hayat enerjin, becerikliliğin, her şeyi hemen halledip organize edişin, bir ortama girdiğindeki ışığın…

Pelin Karahan'ın annesinin gençliğine benzerliği hayranlarını şaşırttı!.. 11

Her özelliğinle iyi ki benim annemsin. Sen olmasan ben hiç bir zaman bu kadar güçlü hissetmezdim bu hayatta. Çocuklarımın enerjik sevgi dolu anneannesi, benim can yoldaşım, arkadaşlarımın bir tanecik Nural ablası… iyi ki doğdun bebek. (bence hiç yaşlanmayacak sadece yaş alacaksın)”

Pelin Karahan'ın annesinin gençliğine benzerliği hayranlarını şaşırttı!.. 12

Pelin Karahan, annesi ve oğullarıyla beraber pasta kestiği anları da instagram hesabından paylaştı. Oyuncunun annesine düşkünlüğü hayranlarını duygulandırdı.

Pelin Karahan'ın annesinin gençliğine benzerliği hayranlarını şaşırttı!.. 13