Ana sayfa Dizi Haberleri Babil dizisinin Demet’i Gözde Kocaoğlu, atv’nin iddialı dizisine katıldı!

Babil dizisinin Demet’i Gözde Kocaoğlu, atv’nin iddialı dizisine katıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yaz ekranında birbiri ardına yeni diziler başlıyor. Bu yapımlardan birisi de Baş Belası isimli polisiye dizi… İrem Helvacıoğlu ile Seçkin Özdemir ikilisini başrolde buluşturan yeni atv dizisinin ekibine yeni isimler de katılmaya devam ediyor.

Fatmagül’ün Suçu Ne isimli fenomen diziden Deniz karakterine hayat vererek oyunculuk kariyerine başlayan, ardından Aşk Laftan Anlamaz dizisinde Çağla’yı canlandıran ve son olarak da ekranda Babil dizisinde Demet olarak izlediğimiz Gözde Kocaoğlu, Baş Belası dizisine katıldı. Demet karakteri Birce Akalay’ın canlandırdığı İlay’ın evdeki yardımcısı olarak akıllarda kalmıştı.

Çukur dizisinde küçük bir rolle de yer alan Gözde Kocaoğlu, ayrıca bazı sinema filmleriyle de dikkatleri çekmişti. Dizilerde az görünen Gözde Kocaoğlu, yaz ekranında Baş Belası isimli diziyle birlikte yeniden ekranlarda yerini alacak.

Babil dizisinin Demet'i Gözde Kocaoğlu, atv'nin iddialı dizisine katıldı! 7

Yapımcılığını Fatih Enes Ömeroğlu’nun, yapımını ARC Film yaptığı ATV dizisi Baş Belası ise 20 Haziran Pazar akşamı ekrana gelecek. Başrollerinde İrem Helvacıoğlu ve Seçkin Özdemir’in yer aldığı dizi bir polisiye komedi olacak. Baş Belası’nda gizemli bir cinayet soruşturmasında birlikte çalışmak zorunda kalan, birbirine taban tabana zıt karakterdeki cinayet büro baş komiseri Şahin ve çocukluğundan beri polisiyeye ilgi duyan psikolog İpek’in eğlenceli hikayesi anlatılacak.