Ana sayfa Sosyal Medya Bahar dizisi sosyal medyada gündem olmayı hep başarıyor!

Bahar dizisi sosyal medyada gündem olmayı hep başarıyor!

tarafından ker_def

Show TV’nin MF Yapım imzalı, fenomen dizisi “Bahar: Kalbini Dinlemeye Var Mısın?” önceki akşam ekranlara gelen yeni bölümüyle milyonları ekrana kilitledi ve reyting sıralamasında tüm kategorilerde adını zirveye yazdırdı.

‘Bahar: Kalbini Dinlemeye Var Mısın?’ın on dokuzuncu bölümü tüm izleyici gruplarında da ortalamanın çok üzerinde reytingler elde etti. Ancak dizinin ilk sezonunda elde edilen çift haneli oranlar düşünüldüğü zaman, ikinci sezonda izleyici sayısındaki azalma da dikkatlerden kaçmıyor.

Sosyal medya ortamında da Bahar dizisine yönelik büyük bir ilginin devam ettiğini söylemek mümkün.

Bahar: Kalbini Dinlemeye Var Mısın?’ın heyecan dolu on dokuzuncu bölümü sosyal medyada da gündem konusu oldu ve #Bahar etiketi 3 saat 35 dakika boyunca TT listesinde yer aldı.

Demet Evgar hayranlarının geniş bir etkileşim dalgası oluşturduğu Salı akşamlarına Bahar dizisinin damgasını vurduğunu ve sosyal medyayı projenin etkisi altına aldığını söylemek yanlış olmayacaktır. Nihal Yalçın’ın da diziye katılması ile birlikte ekip daha da genişlemiş oldu.

Neslihan Yeşilyurt’un yönetmen koltuğunda yer aldığı, senaryosunu Ayça Üzüm ve Nergiz Herdem İnce’nin kaleme aldığı, Show TV’de ekranlara gelen MF Yapım imzalı dizinin kadrosunda şu oyuncular bulunuyor:

“Demet Evgar, Buğra Gülsoy, Mehmet Yılmaz Ak, Büşra Pekin, Ecem Özkaya, Elit Andaç Çam, Elçin Afacan, Nizam Namidar, Füsun Demirel, Demirhan Demircioğlu, Nil Sude Albayrak, Alisa Sezen Sever, Hasan Şahintürk, Sena Mia Kalıp ve Hatice Aslan, Nihal Yalçın.”