Ana sayfa Dizi Haberleri Bahar dizisinin 18. yeni bölümünde Evren ile Bahar’ın büyülü anlarına şahitlik edeceksiniz!

Bahar dizisinin 18. yeni bölümünde Evren ile Bahar’ın büyülü anlarına şahitlik edeceksiniz!

tarafından ker_def

Show TV’de ekrana gelen, yapımcılığını MF Yapım’ın üstlendiği “Bahar: Kalbini Dinlemeye Var Mısın?” dizisi etkileyici hikayesi ile milyonları ekran başına topluyor. Demet Evgar’ın güçlü başrol performansı ile geniş bir izleyici kitlesini kendisine bağladığı dizinin 18. yeni bölümü Salı akşamı ekrana gelecek.

Peki 18. bölümde neler bulacaksınız? Bahar ve Evren büyülü anlar yaşayacak. İşte tüm detaylar:

Bahar ve Evren’in arasındaki büyülü ana tanık olan Timur, öfkeyle kendini çıkmaz bir duruma sokacaktır. Bahar, bir yandan Seren’in hamilelik haberini gizlemeye çalışırken, bir yandan Evren’le ilişkisine devam etmeye çalışır.

Timur ve Süreyya aynı safta olduklarını fark ederler ve kader onları eğlenceli bir şekilde bir araya getirir! Hastanede ise hangi asistanın İngiltere’ye gideceği merak konusudur. Burs, sürpriz bir isme çıkarken, yapılan kutlama yeni açmazlara ve sürprizlere gebedir.

Dizinin oyuncu kadrosunda yer alan isimler şöyle: Demet Evgar (Bahar), Buğra Gülsoy (Evren), Mehmet Yılmaz Ak (Timur), Büşra Pekin (Süreyya), Ecem Özkaya (Rengin), Elçin Afacan (Eylem), Füsun Demirel (Gülçiçek), Elit Andaç Çam (Çağla), Demirhan Demircioğlu (Aziz Uras), Nil Sude Albayrak (Seren), Alisa Sezen Sever (Umay), Hasan Şahintürk (Reha), Sena Mia Kalıp (Parla) ve Hatice Aslan (Nevra).”

“Bahar: Kalbini Dinlemeye Var Mısın?” yeni bölümüyle 1 Ekim Salı akşamı saat 20.00’de Show TV’de!