Ana sayfa Güncel Haberler Bahar Şahin, Hazal Subaşı ve Ahsen Eroğlu farklı tarzlarıyla göz doldurdu

Bahar Şahin, Hazal Subaşı ve Ahsen Eroğlu farklı tarzlarıyla göz doldurdu

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncuların sosyal medya paylaşımlarına hayranlarının ilgisi artarak sürüyor. Bahar Şahin, Hazal Subaşı ve Ahsen Eroğlu sosyal medyadan yaptıkları son paylaşımlarla dikkatleri çekti.

“Bir açıklama bulamadım” notuyla aşağıdaki haline paylaşan Bahar Şahin, hem olduğundan daha olgun görünürken hem de farklı tarzıyla hayranlarından büyük ilgi gördü. Bahar Şahin’e “Açıklama yapılamayacak kadar güzel çünkü” diye takipçilerinden iltifatlar geldi. Yüksek enerjisi ile bilinen oyuncu, bu pozuyla 150 bine yakın beğeni topladı.

Bahar Şahin, Hazal Subaşı ve Ahsen Eroğlu farklı tarzlarıyla göz doldurdu 9

“Çukur evimiz, Hazal kraliçemiz” diye sosyal medyada tempo tutan takipçilerinin yoğun ilgisi altında Hazal Subaşı da her paylaşımı ile beğenileri alıyor, iltifatları topluyor…

Çukur dizisinde Nehir karakteri ile yer almaya devam eden oyuncu, “Akşam güneşi güzele vurur” sözünü doğrular gibi bir fotoğrafını yayınladı.

Bahar Şahin, Hazal Subaşı ve Ahsen Eroğlu farklı tarzlarıyla göz doldurdu 10

Menajerimi Ara dizisinde Dicle olarak izlediğimiz Ahsen Eroğlu ise son günlerin öne çıkan isimleri arasında bulunuyor. Doğallığı ve enerjisi ile hayranlarından tam not alan Ahsen Eroğlu, bir dergiye verdiği özel pozuyla da güzelliğini sergiledi.

Bahar Şahin, Hazal Subaşı ve Ahsen Eroğlu farklı tarzlarıyla göz doldurdu 11